Sākums

26.apr
Vai plānojat cept gaļu? Izmēģiniet šo marinādi ar kivi - gaļa izdosies ārkārtīgi sulīga un maiga! Recepte kopā ar “worldrecipes.eu”.
26.apr
Laika gaitā, lietojot ikdienā dažādus kristāla traukus, ja nav pieejama trauku mazgājamā mašīna, tie var zaudēt savu mirdzumu. Mazgājot tos vien ar trauku mazgājamo līdzekli un švammīti, var neizdoties tos padarīt spožus. Ja arī jums mājās plauktā stāv nespodri kristāla trauki, tad šis triks jums noderēs.
25.apr
Gaisa cepeškrāsns jeb aerogrils ir ierīce, kas mūsdienās atrodama daudzās virtuvēs, un tās popularitāte tikai pieaug - pieejami daudz un dažādi modeļi, un tiek piedāvāti dažādi izmēri un krāsas, kā arī dažādas jaudas un funkcijas. Papildus tiek izdotas grāmatas ar receptēm, kas pielāgotas tieši gatavošanai gaisa friterī, un sociālajos tīklos izveidotas lielas domubiedru grupas, kurās gatavošanas entuziasti dalās ar saviem sasniegumiem un pieredzi šīs ierīces lietošanā. Bet vai esat pārliecināts, ka nepieļaujt kādu no šīm populārajām kļūdām? Raksta “limon.postimees.ee”.
25.apr
Straujiem soļiem tuvojas vasara, ja joprojām domā par to, kā zaudēt pāris liekos kilogramus, lai iegūtu savu vēlamo "vasaras ķermeni", ir pēdējais laiks, lai ieviestu izmaiņas savā ikdienā. Šoreiz vēršam uzmanību uz pārtikas produktiem, taču jāatceras, ka svarīgas ir arī fiziskās aktivitātes. Iesakām sešu iecienītu pārtikas produktu alternatīvas, kuras saturēs mazāk kaloriju un taukus!
24.apr
Putekļusūcējs ir tas mājas uzkopšanas rīks, kuru izmantojam, daudz nedomājot - tas ir ātri, ērti un vienkārši, tomēr profesionālie tīrītāji brīdina, ka ir kļūdas, kas var radīt neatgriezeniskus putekļsūcēja bojājumus un ievērojami samazināt tā kalpošanas laiku, ziņo “Better Homes & Gardens”.
24.apr
Dietoloģe Eimija Gudsone ir pārliecināta, ka lielākā daļa pasaules iedzīvotāju ikdienā uzņem mazāk olbaltumvielu, nekā nepieciešams. Nav viens konkrēts daudzums, cik daudz gramu olbaltumvielu cilvēkiem vajadzētu dienas laikā uzņemt, katram tas ir individuāli. Eksperte izceļ, ka gados vecākiem cilvēkiem, sportistiem, tiem, kas atgūstas pēc slimības vai ievainojumiem, cenšas zaudēt svaru, nepieciešams sekot līdzi olbaltumvielu patēriņam.
23.apr
Kad saņemam vai dāvinām ziedus citiem, mēs ceram, ka tie ilgi priecēs ar savu skaistumu. Ir ziedi, kuri ātrāk var novīt, ir tādi, kuri tik ātri nesavīts. Kuri ziedi visilgāk stāv vāzē? Iesaka Marta Stjuarte.
22.apr
Ja esat diendusas cienītājs, bet dažkārt pamostaties, jūtoties vēl nogurušāks nekā pirms tās, jums varētu rasties jautājums, cik ilgai vajadzētu būt snaudai, lai tā sniegtu vēlamo efektu. Cik ilga ir perfekta diendusa - lūk, precīza atbilde kopā ar “Real Simple”!
22.apr
Sporta stils arvien uzstājīgāk ienāk ikdienas garderobē un jutekliski zīda un satīna kostīmu komplekti gozējas modes veikalu skatlogos. Jā, tas viss ir modē, taču arī klasiku un eleganci neviens nav atcēlis. Kam pievērst uzmanību jaunajā modes sezonā un, ko vērts iegādāties, veidojot ilgtspējīgu garderobi, stāsta modes un dzīvesstila stilists Anatolijs Ksenofontovs.
21.apr
Daudzi cilvēki ir pieraduši sākt savu dienu ar tasi kafijas, tomēr vai esat pārliecināts, ka protat to uzglabāt pareizi? “Starbucks” kafijas attīstības direktore Leslija Volforda stāsta “Eatingwell” par labāko kafijas uzglabāšanas veidu, lai saglabātu tās garšu un aromātu.
21.apr
Lieldienu galvenais produkts, kuru ceļam galdā, protams, ir krāsainas olas. Pēc olu kaujām un to notiesāšanas paliek pāri čaumalas. Šajos svētkos tās nemet laukā, bet izmanto lietderīgi!
20.apr
Vai tu esi kādreiz domājis par to, kāpēc ik gadu Lieldienas svinam citā datumā? Kā radās Lieldienu zaķis? Noskaidro atbildes uz šiem jautājumiem un uzzini vēl citus interesantus faktus par Lieldienām!
19.apr
Kā stāsta šefpavārs Mārtiņš Sirmais, Latvijā lielākoties veikalos ir nopērkams pudeļu ķirbis un Hokkaido ķirbis – no tiem viņš TV kanāla 360 raidījumā “Dr. Sirmais” iesaka izvēlēties otro variantu, jo, lai gan pēc izskata tas nav tik glīts, garša būs daudz labāka.
19.apr
Lieldienas ir jau tepat aiz stūra un, kā jau visos svētkos, šajā laikā mielosimies ar dažādiem gardumiem. Svētku laikā mēs, protams, sevi lutinām ar visu ko, kas var rezultēties kāda liekā kilogramā. Lai šajos svētkos nepieņemtos svarā, iesakām sekot līdzi šiem ieteikumiem.
18.apr
Lieldienām tuvojoties, jāsāk domāt par to, kā uzklāt krāšņu svētku galdu, pārlieku daudz netērējoties. Ar nelielu radošu pieskārienu ēdamistabu un visu mājokli var sapost svētkiem, papildinot jau esošās lietas ar dažiem jauniem akcentiem. Jau senāk iegādātais tekstils jaunās kombinācijās var izskatīties gluži svinīgi, bet traukus var saskaņot unikālā harmonijā. Interjera dizainers iesaka fokusēties uz dažādiem akcentiem, teiksim, galda centrālo rotājumu, traukiem un tekstilu, lai Lieldienu galda klājums šogad atšķirtos no iepriekšējiem.
17.apr
Zupa gadsimtiem ilgi ir bijusi virtuves sastāvdaļa visā pasaulē, kas saistās ar siltumu un mājīgumu katrā bļodā. Neatkarīgi no tā, vai tā ir bagātīga, krēmīga biezzupa, sātīgs dārzeņu maisījums vai dzidrs, smaržīgs buljons, zupa ir atrodama katrā kultūrā un gadalaikā, pielāgojoties visām jūsu rīcībā esošajām sastāvdaļām. Kā šo ēdienu padarīt vēl labāku, raksta “realsimple”.
17.apr
Tūlīt jau būs klāt Lieldienas, kad galdā jāceļ skaisti krāsotas olas. Kā iegūt pašas skaistākās Lieldienu olas? Atgādinām, ar kādiem dabīgiem materiāliem var tās krāsot!
16.apr
Alumīnija folija ir ērts un daudzpusīgi virtuvē izmantojams rīks - to var izmantot, lai iesaiņotu ēdienu, saglabātu tā siltumu vai izklātu cepešpannas. Tomēr šefpavārs Mohammeds Ince rakstā “Thetakeout.com” pastāstīja par situāciju, kurā folija izmantošana būtu kritiska kļūda.
16.apr
Enerģijas atjaunošanai pēc ziemas miega lieti noder dažādas tīrīšanas un kārtošanas aktivitātes – kad skapjos un plauktos riņķo vairāk gaisa, arī prāts kļūst možāks! Virtuve nav izņēmums. Kulinārijas blogere un Rimi garšu gide Zane Grēviņa (Našķoties Zane) piedāvā sešu soļu programmu saldētavas pavasara tīrīšanai.
15.apr
Daudzi cilvēki, gatavojot olas, tās pārsit nepareizi, saplēšot čaumalas smalkās druskās, kas var izraisīt olas izlīšanu, čaumalu iekrišanu olā un tās baltuma un dzeltenuma sajaukšanos. Kā pareizi pārsist jēlu olu, stāsta šefpavārs Dens Souza kopā ar izdevumu “Parade”.
15.apr
Gaisā virmo pavasara svaigums, un cilvēki sāk gatavoties Lieldienām. Taču plānojot svētku svinības, viegli ir aizrauties ar pirkumiem un sarūpēt vairāk nekā patiesībā nepieciešams. Tas var radīt ne tikai liekus tēriņus, bet arī pārtikas izšķērdību un nevajadzīgu satraukumu. Lai svētki būtu patiesi priecīgi un bez lieka stresa, “Lidl” ir sagatavojis piecus noderīgus ieteikumus pārdomātai un atbildīgai Lieldienu svinēšanai.
14.apr
Nokrāsojiet skaistas un neparastas olas rozā vai pat sarkanā krāsā atkarībā no novārījuma intensitātes - ar metodi dalās “limon.postimees.ee”.