Pārtikas produkti, kas pasargā organismu no vēža šūnām

© F64

Diemžēl neviens nav pasargāts no vēža šūnu rašanās, jo provocēt to var jebkas. Vēža risku ietekmē iedzimtība, vides apstākļi dzīvesvietā, darba apstākļi. Tajā pašā laikā ikviens var censties, lai nopietnās slimības draudi tiek samazināti līdz minimumam. Jo īpaši to var panākt, izvēloties pareizos pārtikas produktus.

Kā saka pieredzējuši uztura speciālisti, lai mazinātu ļaundabīgo audzēju risku, ir svarīgi, lai uz galda regulāri būtu šie produkti:

1) Tomāti;
2) Sīpoli un ķiploki;
3) Pākšaugi.

Pateicoties antioksidantu savienojumiem, tie novērš vēža attīstību.

Dzīvesstils

Ja pirms gulētiešanas jūtaties izsalcis - kā rīkoties šajā situācijā? Vai labāk paēst pirms miega, vai tomēr doties pie miera izsalkušam? Tāpat kā par citām veselības tēmām, atbildes par diētu un miegu nav universālas. Lai noskaidrotu, kā pareizi rīkoties, ņemot vērā sava organisma individuālās vajadzības, raksta “TSN”.

Svarīgākais