Virtuvē

1.jan 2021
Šajos Ziemassvētkos nevarēsim klātienē apciemot savus mīļos un tuvos, bet neviens nav atcēlis iespēju iepriecināt viņus ar dāvanām. Ar mīlestību cepti našķi, kas radoši iesaiņoti un piegādāti, ievērojot drošības pasākumus, ir lielisks risinājums!
31.dec 2020
Šo recepti atradu strap slavenā britu šefpavāra Džeimija Olivera receptēm.Tiesa, tā ir nevis viņa, bet gan viena no viņa atzīto autoru - Mereditas Stīlas - receptēm. Pats Džeimijs priekšroku dod šokolādes piena punšam.
29.dec 2020
Ļaujies cepumu pagatavošanas izaicinājumam mājās, kļūstot teju par konditoru. Turklāt rezultāts noteikti būs garšu kārpiņu iepriecinošs.
27.dec 2020
Izmēģini šo gardo uzkodu recepti, ar kuru papildināt vakaru pie tējas tases.
25.dec 2020
Piparkūkas pārvērt tortē!
21.dec 2020
Ja vēlies Ziemasssvētku svinības padarīt nedaudz karaliskākas, noteikti ir vērts izmēģināt šo karaliskās ģimenes iecienīto pudiņa recepti, kas ievietota oficiālajā karaļnama Twitter profilā.
12.dec 2020
Vecmāmiņas laika recepte, kas transformēta modernā versijā. Arī šiem kumosiņiem labak izmantot baltmaizi, kas jau ir nedaudz apžuvusi. Tā neiesūks tik daudz taukvielu un arī " kumosiņš" būs stingrāks.
12.dec 2020
Ziemassvētku laiks ir ne tikai brīnuma gaidīšanas, kopā būšanas laiks, bet arī sevis lutināšanas laiks, gaidot grandiozākos gada svētkus. Tāpēc lai apmierinātu kāro zobu, izmēģinam pagatavot svētku šokolādes ar savu garšu!
10.dec 2020
Nekas nav labāks par šokolādi! Un, ja vēl tas ir kārtīgs šokolādes biskvīts - laime garantēta. Izmēģini šī šokolādes biskvīta recepti saviem svētku meistardarbiem.
8.dec 2020
Svētku noskaņu allaž iedod īpašas smaržas un garšas. Tikko mājās sāk virmot eglītes skuju, štovētu kāpostu vai piparkūku smarža, zinām, ka Ziemassvētki jau tepat aiz stūra.
7.dec 2020
Izmēģini gardo ābolu, melleņu un pekanriekstu drumstalkūku, kas lieliski papildinās arī svētku galdu.
5.dec 2020
Ar gardu veģetāro recepti, ko ieviest savā virtuvē, dalās profesionāls pavārs un vegāno un veģetāro ēdienu zinātājs Edgars Sanders.
23.nov 2020
Viegli pagatavojama recepte no aktuālajiem sezonas dārzeņiem un ogām.
22.nov 2020
Šāds veselīgs batoniņš sniegs enerģiju un palutinās garšas kārpiņas.
18.nov 2020
Latvijas dzimšanas diena šogad jāpavada mājās kopā ar savējiem – lai svētku galds būtu gardiem, veselīgiem un skaisti noformētiem ēdieniem pilns, šīs ir divas viegli pagatavojamas receptes, kas lieliski garšos un piešķirs svētku galdam īpaši patriotisku burvību!
17.nov 2020
Mūsdienās Sarkano samta kūku cep, izmantojot krāsvielas. Taču senatnē to gatavoja, kā krāsvielu izmantojot bietes. Izmēģināju aptuveni 7 dažādus variantus ( bietes un dzērvenes, bietes un brūklenes, svaigas bietes, vārītas bietes utt), mēģinot atrast vislabāko kombināciju, lai nevajadzētu izmantot krāsvielas. Šis ir pagaidām labākais variants - krāsai izmantot bietes un kazenes.
17.nov 2020
Lai kas notiktu apkārt, sava valsts ir liela dāvana, tāpēc Latvijas jubileja ir jāsvin! Elegants, sarkanbaltsarkans kokteilis, ar ko uzsaukt tostu par godu mūsu Latvijai! Šis elegantais dzēriens priecēs acis un atraisīs sarunām!
17.nov 2020
Šos produktus biežāk esam raduši ēst svaigus, taču izrādās, ka pagatavoti tie ir vēl veselīgāki.
15.nov 2020
Ātri pagatavojama, sātīga un garšīga wok recepte, kas neprasīs dižas iemaņas austrumu virtuves ēdienu gatavošanā un noteikti izdosies pat mazāk pieredzējušiem pavāriem!
14.nov 2020
"Rimi Gardēži" dalās ar maizes recepti, kuras rezultātā rodas kukurūzas kukulītis!
10.nov 2020
Sācies novembra svētku laiks. Šodien vēl iespējams paspēt nosvinēt Mārtiņus, bet jau rīt atzīmējama Lāčplēša diena, bet pēc nedēļas klāt būs 18. novembris, tāpēc svētkos palutini sevi un sev mīļos ar marcipāna kūku.
9.nov 2020
Pagatavo klasiskus ēdienus jaunās garšās un izmēģini tumšā alus un kartupeļu maizi ar sālītām sēnēm un skābo krējumu.