Šo salātu burvība ir to vienkāršībā. Burtiski dažas sastāvdaļas, un gatavs ēdiens, kas lieliski iederēsies arī uz svētku galda.
Pagatavošanas laiks: 15 minūtes
1․ Liellopa gaļu novāra līdz gatavībai aptuveni pusotru stundu. Atdzesē un sagriež nelielos gabaliņos.
2․ Olas cieti novāra 10 minūtes. Atdzesē un noloba. Sarīvē uz rupjas rīves vai sasmalcina ar nazi.
Nedaudz baltuma var atstāt rotāšanai un izgriezt no tā ziediņus.
3․ Gurķus sagriež tievos salmiņos.
4․ Liek gaļu traukā kopā ar gurķiem un olām. Pārkaisa ar sāli un pipariem, samaisa.
5․ Pievieno majonēze un nedaudz zaļumu pēc vēlēšanās.
Olas baltuma ziediņu vidū var ielikt gabaliņu vārīta burkāna vai olas dzeltenuma - izskatīsies vēl glītāk.
IZMĒĢINI VARENU KĀRTAINO SALĀTU RECEPTI!