Kraukšķīgas maizes nūjiņas ar sieru

© Pixabay.com

Zeltainos cepumus ar pikantu siera garšu var pasniegt kā vieglu uzkodu pie alus vai tāpat kopā ar biezu mērci.

Sastāvdaļas

  • 100 g siera
  • 100 g sviesta
  • 120 g miltu
  • 1 šķipsniņa sāls
  • 1 ola
  • Sezama sēkliņas pēc vēlēšanās

Pagatavošana

1․ Cepeškrāsni sakarsē līdz 170 °С. Pannu izklāj ar pergamenta papīru.

2․ Sieru sarīvē uz smalkas rīves. Aukstu sviestu sarīvē uz rupjas rīves.

3․ Miltu sajauc ar sāli un saberž sīkās drupatās kopā ar sviestu. Pievieno sieru un olu, iejauc mīkst mīklu.

4․ Izrullē plānā loksnē un sagriež strēmelītēs. Pārkaisa ar sezamu, kārto uz pannas un cep aptuveni 20 minūtes līdz gatavībai.

IZMĒĢINI ARĪ GAISĪGOS PONČIKUS BEZ OLĀM!

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.

Svarīgākais