RECEPTE: Viegls jogurta biskvīts. Tikai trīs sastāvdaļas!

© Pixabay.com

Vienkārši sajauc visas sastāvdaļas, liek cepeškrāsnī un pēc tam atdzesē. Pēc garšas šis deserts līdzīgs siera kūkai un saldā krējuma krēmam.

Sastāvdaļas

  • 400 g salda jogurta
  • 4 olas
  • 40 g kukurūzas cietes
  • Var pievienot pūdercukuru pēc garšas
  • Var pārkaisīt ar mandeļu skaidiņām

Pagatavošana

1․ Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 °С. Cepšanas formu samitrina ar ūdeni un izklāj ar pergamenta papīru.

Lai papīrs labāk piegultu formai, loksni piespiež ar rokām.

2․ Jogurtu un olas ar slotiņu saputo viendabīgā masā. Cieti izsijā un pieber jogurtam, rūpīgi izmaisa.

Biskvītam derēs jebkurš biezs jogurts bez augļiem vai ogām, piemēram, grieķu jogurts, kas sajaukts ar kādu cukura aizstājēju.

3․ Lej masu formā. Cep zeltaini brūnu 40-50 minūtes, pēc tam atdzesē un ieliek ledusskapī uz 2-3 stundām. Pēc vēlēšanās pārkaisa ar pūdercukuru un mandeļu skaidiņām.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS BISKVĪTA RECEPTES!

Virtuvē

Virtuves dvieļi ir vieni no visbiežāk lietotajiem palīgiem mājās – ar tiem noslaukām rokas, tīrām virsmas, dažreiz pat izmantojam kā improvizētu karstumizturīgu paliktni. Taču tieši šī daudzveidīgā izmantošana nozīmē, ka dvieļi ātri zaudē svaigumu, sāk slikti ost un reizēm kļūst par baktēriju perēkli. Par laimi, ir daži vienkārši triki, kas palīdzēs tiem kalpot ilgāk un saglabāt tīrību, iesaka “Good Housekeeping”.

Svarīgākais