Šis ir tradicionāls vācu ēdiens. Vajadzīgas tikai trīs pamata sastāvdaļas: gaļa, puravi un labs siers. Ja gribas dažādot recepti, var pievienot arī kartupeļus vai kukurūzu.
1․ Purava balto daļu sagriež plānos gredzenos.
2․ Katlā ar biezu apakšu ielej eļļu. Ieber puravus un apcep mīkstus. Nevajag apbrūnināt!
3․ Pievieno malto gaļu. Maisot gatavo, kamēr šķidrums iztvaikojis. Gaļai jābūt brūnai.
4․ Pieber sāli un piparus. Pievieno sieru un ūdeni.
Zupai jābūt biezai, tāpēc daudz šķidruma nevajag.
5․ Ļauj uzvārīties un dažas minūtes pavāra. Samaisa, lai siers pilnībā izkustu. Ja nepieciešams, pievieno vēl sāli.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS DESMIT ZIEMĪGO ZUPU RECEPTES!