Vienkārša un garda siera zupa ar malto gaļu

© Pixabay.com

Šis ir tradicionāls vācu ēdiens. Vajadzīgas tikai trīs pamata sastāvdaļas: gaļa, puravi un labs siers. Ja gribas dažādot recepti, var pievienot arī kartupeļus vai kukurūzu.

Sastāvdaļas

  • 2 lieli puravi
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 600 g liellopa vai cūkgaļas maltās gaļas
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 400 g kausēta siera

Pagatavošana

1․ Purava balto daļu sagriež plānos gredzenos.

2․ Katlā ar biezu apakšu ielej eļļu. Ieber puravus un apcep mīkstus. Nevajag apbrūnināt!

3․ Pievieno malto gaļu. Maisot gatavo, kamēr šķidrums iztvaikojis. Gaļai jābūt brūnai.

4․ Pieber sāli un piparus. Pievieno sieru un ūdeni.

Zupai jābūt biezai, tāpēc daudz šķidruma nevajag.

5․ Ļauj uzvārīties un dažas minūtes pavāra. Samaisa, lai siers pilnībā izkustu. Ja nepieciešams, pievieno vēl sāli.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS DESMIT ZIEMĪGO ZUPU RECEPTES!

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais