Vienkārša un garda siera zupa ar malto gaļu

© Pixabay.com

Šis ir tradicionāls vācu ēdiens. Vajadzīgas tikai trīs pamata sastāvdaļas: gaļa, puravi un labs siers. Ja gribas dažādot recepti, var pievienot arī kartupeļus vai kukurūzu.

Sastāvdaļas

  • 2 lieli puravi
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 600 g liellopa vai cūkgaļas maltās gaļas
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 400 g kausēta siera

Pagatavošana

1․ Purava balto daļu sagriež plānos gredzenos.

2․ Katlā ar biezu apakšu ielej eļļu. Ieber puravus un apcep mīkstus. Nevajag apbrūnināt!

3․ Pievieno malto gaļu. Maisot gatavo, kamēr šķidrums iztvaikojis. Gaļai jābūt brūnai.

4․ Pieber sāli un piparus. Pievieno sieru un ūdeni.

Zupai jābūt biezai, tāpēc daudz šķidruma nevajag.

5․ Ļauj uzvārīties un dažas minūtes pavāra. Samaisa, lai siers pilnībā izkustu. Ja nepieciešams, pievieno vēl sāli.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS DESMIT ZIEMĪGO ZUPU RECEPTES!

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais