Šokolādes deserts tikai divās minūtēs

© Ekrānuzņēmums

Neticami ātri un tikai no divām sastāvdaļām - tas ir viss, kas nepieciešams šim šokolādes desertam, kad sagribas ko saldu.

Sastāvdaļas (1 porcija):

  • 100 grami šokolādes;
  • 4 sausmaizītes.

Process:

Vispirms izkausē šokolādi.

Ekrānuzņēmums

Uz šķīvja novieto vienu sausmaizīti un to rūpīgi noklāj ar izkausēto šokolādi. Ja tai ir rievota virsma, ar karoti jācenšas vienmērīgi izsmērēt šokolādi, lai tā aizpilda rievas.

Ekrānuzņēmums

Tad liek nākamo sausmaizītes kārtu un turpina līdz visas ir izlietotas.

Ekrānuzņēmums

Ekrānuzņēmums

Ekrānuzņēmums

Ar šokolādi rūpīgi noklāj deserta malas.

Ekrānuzņēmums

Uz stundu liek desertu ledusskapī. Kad tas izņemts, ar nazi var pielīdzināt tā malas.

Ekrānuzņēmums

Avots

Virtuvē

Kad termometra stabiņš kāpj uz augšu, karsta kafija pēkšņi šķiet kā pārbaudījums. Par laimi, ir risinājums – aukstā kafija, kas uzmundrina, atsvaidzina un sniedz tieši to kofeīna devu, kas vajadzīga tveicīgā rītā vai pēcpusdienā. Un pats labākais? To pavisam viegli var pagatavot mājās, bez kafijas automātiem, blenderiem vai putotājiem. Lūk, trīs dažādas idejas - katra ar savu raksturu! - kopā ar “SimplyRecipes.com”.

Svarīgākais