Šokolādes deserts tikai divās minūtēs

© Ekrānuzņēmums

Neticami ātri un tikai no divām sastāvdaļām - tas ir viss, kas nepieciešams šim šokolādes desertam, kad sagribas ko saldu.

Sastāvdaļas (1 porcija):

  • 100 grami šokolādes;
  • 4 sausmaizītes.

Process:

Vispirms izkausē šokolādi.

Ekrānuzņēmums

Uz šķīvja novieto vienu sausmaizīti un to rūpīgi noklāj ar izkausēto šokolādi. Ja tai ir rievota virsma, ar karoti jācenšas vienmērīgi izsmērēt šokolādi, lai tā aizpilda rievas.

Ekrānuzņēmums

Tad liek nākamo sausmaizītes kārtu un turpina līdz visas ir izlietotas.

Ekrānuzņēmums

Ekrānuzņēmums

Ekrānuzņēmums

Ar šokolādi rūpīgi noklāj deserta malas.

Ekrānuzņēmums

Uz stundu liek desertu ledusskapī. Kad tas izņemts, ar nazi var pielīdzināt tā malas.

Ekrānuzņēmums

Avots

Virtuvē

Rudens ir īstais laiks, lai virtuvē radītu brīnumus no sezonas augļiem un dārzeņiem. Āboli, ķirbis un bumbieri ir labi pazīstami ikvienam, taču tie slēpj daudz vairāk iespēju nekā ierastie ievārījumi vai kompoti. Mazliet drosmes, un tradicionālā ievārījuma burka pārvēršas par kulināru piedzīvojumu – saldā un pikantā saspēle rada garšas, kas pārsteigs gan ģimeni, gan viesus. Ar receptēm dalās “Martha Stewart”.

Svarīgākais