RECEPTE: Karbonāde franču gaumē. Vieglākais variants!

© Pixabay.com

Viens no populārā ēdiena vienkāršākajiem variantiem. Gaļa zem sīpolu un siera garoziņas izdodas maiga un sulīga.

Sastāvdaļas

  • 600-700 g cūkgaļas
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 2-3 sīpoli
  • 200 g siera
  • 1 ēdamkarote augu eļļas
  • Majonēze pēc garšas

Pagatavošana

1․ Cūkgaļu sagriež strēmelēs un ne pārāk biezos gabaliņos. Ietin pārtikas plēvē un ar āmuriņu izdauza no abām pusēm. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

2․ Sīpolus sagriež gredzenos un vai pusgredzenos. Sieru sarīvē uz rupjas rīves.

3․ Formu ieziež ar eļļu un liek tajā cūkgaļu vienā kārtā. Gaļu viegli pārziež ar majonēzi.

4․ Pārkaisa ar sīpoliem, bet tiem virsū uzber sieru.

5․ Cep aptuveni 30-35 minūtes 200 °С temperatūrā.

IZMĒĢINI ARĪ TĪTARA FILEJAS KARBONĀDI!

Virtuvē

Ja meklējat ātri pagatavojamu, veselīgu un sildošu zupu, kas ne tikai būs ļoti garšīga, bet arī sniegs enerģiju un sasildīs, tad šī burkānu un ingvera zupa būs īstā! Burkāni ir lielisks A vitamīna avots, bet ingvers palīdz uzlabot gremošanu un dod siltumu. Šī zupa ir ideāla ātrai pusdienu vai vakariņu sagatavošanai - to var pagatavot tikai 20 minūtēs! Ar recepti dalās “exmple.com”.

Svarīgākais