Virtuvē

19.dec 2022
Ja jums trūkst ideju, ko pagatavot vakariņās, tad smelieties iedvesmu no “Putnu fabrika Ķekava” pārtikas ekspertu iemīļotajām receptēm. Gardi, ātri un pavisam vienkārši!
16.dec 2022
Ziemassvētki nav iedomājami bez gardām, kraukšķīgām piparkūkām. Veikalos pieejams plašs klāsts dažādu veidu piparkūku, bet mājās ceptās ar tām nevar salīdzināt. Izmēģiniet šajos svētkus šo piparkūku mīklas recepti!
11.dec 2022
Gards, patīkami smaržojošs kakao piedienas aukstajiem ziemas vakariem. Ieprieciniet sevi ar krēmīgu kakao!
5.dec 2022
Gvakamoles mērce, kuras izcelsme meklējama Meksikā, ir labi zināms meksikāņu gardums visā pasaulē. Tās pielietojumus ir plašs, bet visbiežāk to ēd ar čipsiem vai maizi. Ar ideju gardas gvakamoles pagatavošanā dalās Barbora.lv.
27.nov 2022
Reizēm gatavojot ēst paliek pāri dažādi pārtikas produkti, kurus zinām, ka tuvākajā laikā neizmantosim un tie noteikti sabojāsies. Ja mājās gatavojot ēst jums ir palikusi pāri tomātu pasta, tad neraizējieties, to var uzglabāt saldētavā.
25.nov 2022
Noderīgs triks ikvienai mājsaimniecei un mājsaimniekam!
24.nov 2022
Gardu, siltu un apetelīgu saldumu pagatavošana ne vienmēr var būt ļoti sarežģīta. Lai arī var šķist, ka, piemēram, cepumus ir daudz vieglāk iegādāties veikalā, tā nemaz nav. Izmēģiniet šo 60 sekunžu recepti.
20.nov 2022
Nemetiet laukā, bet izmantojiet "gudri"! Pagatavojiet no dārzeņu miziņām garšīgu uzkodu jeb čipsus!
14.nov 2022
Teju ikvienam sīpolu griešana liekas tīrās mokas, jo tie mums liek raudāt. Šefpavārs nosauc 5 trikus, ko darīt, lai izvairītos no asarām.
13.nov 2022
Šīs mīkstās šokolādes konfektes ir ne tikai viegli pagatavojamas, bet arī ļoti gardas. Izmēģiniet šo recepti un ieprieciniet savas garšas kārpiņas.
10.nov 2022
Mūsdienu steidzīgā dzīves ritma dēļ un laika taupīšanas nolūkos izlaistas pusdienas nav retums. Noslogoto profesiju pārstāvji mēdz atrunāties, ka lielā darba apjoma dēļ pusdienu ieturēšanai vienkārši nav laika. Tomēr pilnvērtīga pusdienu maltīte palīdz optimizēt intelektuālās spējas atlikušās darba dienas laikā, kā arī regulēt enerģiju un cukura līmeni asinīs.
6.nov 2022
Pagatavojiet ierasto kakao dzērienu jaunās garšās - pievienojiet tam klāt karameli un sāli.
5.nov 2022
Reizēm skaistas burciņas un pudeles ir žēl mest laukā, taču to nākas darīt, jo ir problēmas ar to izmazgāšanu, piemēram, to "kakliņš" ir pārāk šaurs, lai ieliktu švammīti. Šādā situācijā talkā var nākt mūsu padoms!
2.nov 2022
Šis ir ābolu laiks! Tāpēc piedāvājam jums izmēģināt pavisam jaunu recepti - ābolu virtuļus.
1.nov 2022
Lai produkti neizietu zudībā, mēs bieži vien mēdzam to sasaldēt. Daudzi pārtikas produkti pēc sasaldēšanas nezaudē savas vērtīgās īpašības. Tomēr ir vairāki pārtikas produkti, kurus profesionāli šefpavāri neiesaka izmantot kulinārijā, jo tie zaudē ne tikai savu garšu, bet arī tekstūru.
30.okt 2022
Jau rīt gaidāma gada spocīgākā nakts - Helovīni. AlkOutlet piedāvā divas idejas stilīgiem, alkoholiskiem kokteiļiem.
29.okt 2022
Kraukšķīga karameles garoziņa, maigs vaniļas krēms – iebaudi karotīti un vienā mirklī nokļūsti Francijā… Pagatavot šo kārumu mājās, izrādās, nemaz nav sarežģīti!
28.okt 2022
Izmēģini pagatavot ceptus ēdamos kastaņus, ja gadījies tos ieraudzīt veikalā.Tuvojoties ziemas sezonai, tie vairs nav liels retums. Un atceries, ka mūsu parkos visbiežāk sastopamie zirgkastaņas augļi nav ēdami!
27.okt 2022
Saldais krējums sātīgajai un aromātiskajai zivju zupai piešķir maigu garšu.
26.okt 2022
Šis triks noderēs ikvienai kūku un kēksu cepējai. Dekorēšana ne vienmēr ir sarežģīts process, to var paveikt pavisam vienkārši un ātri. Rezultāts būs satriecošs!
21.okt 2022
Zeltaini brūnas kartupeļu kotletītes ar sīpoliem var pasniegt kā patstāvīgu ēdienu ar krējumu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.
20.okt 2022
Japāņu gaumē marinētu skumbriju var pasniegt kā uzkodu vai izmantot salātiem un sviestmaizēm.