Virtuvē

13.jan 2022
Pica daudziem ir vājība un gardums. Izmēģini tās pagatavošanu mājās, turklāt krūzē un mikroviļņu krāsnī.
13.jan 2022
Rieksti ir labs veselīgo tauku, šķiedrvielu un olbaltumvielu avots. Uzziniet, kuri pēc ekspertu domām, ir paši veselīgākie rieksti.
11.jan 2022
Latviešu kulinārijas blogeris Pipars jeb Rojs Puķe savā Instagram profilā dalījies ar gardas un ļoti vienkāršas šokolādes kūkas recepti.
7.jan 2022
Šis ir deserts, pie kura iespējams tikt vien pāris minūšu laikā, turklāt sastāvdaļas ir viegli pieejams un bieži jau atrodas virtuvē. Izmēģini!
1.jan 2022
Ziemassvētki un Jaunais gads ir nosvinēti. Svētku laikā teju ikviens ir ēdis un dzēris daudz vairāk nekā ikdienā. Tāpēc tieši šobrīd ir īstais laiks, lai attīrītu organismu. Izmēģiniet šos trīs gardos dzērienus!
1.jan 2022
Pamatīgu plānošanu un darbu var prasīt jau svētku galda sagatavošana svinībām, tādēļ nemaz negribas domāt, ko lai iesāk ar ēdienu, kas nākamajā dienā palicis pāri uz mielasta galda. Piedāvājam un izmēģinām paši idejas, kā realizēt svētku ēdienu "pārpalikumu"!
31.dec 2021
Cūkgaļas maltā gaļa ar sieru un sīpolu garoziņu izdodas ļoti sulīga un apetītelīga.
29.dec 2021
Apkopojām trīs interesantas receptes, kā izmantot pēc Ziemassvētkiem pāri palikušās piparkūkas! Būs gardi!
28.dec 2021
Laikā pēc Ziemassvētkiem nereti mājās palikuši vēl neapēstie piparkūku krājumi, kuriem iespējams piešķirt jaunu veidolu.
27.dec 2021
Maigs, samtains, samērā salds dzēriens. Var pievienot arī nedaudz vaniļas cukura.
26.dec 2021
Šefpavārs Mārtiņš Sirmais atklāj, kā tu pats vari pagatavot karsto dzērienu rudens drēgnajiem vakariem.
26.dec 2021
Ziemassvētkos saimnieces vēlas savu ģimeni, radus un draugus īpaši lutināt ar gardu maltīti, kas nereti sastāv no vairākām kārtām ēdienu. Ko darīt, ja cepetis tomēr nav apēsts un pāri palicis gabaliņš gaļas?
25.dec 2021
"Rimi" dalījies ar recepti, kurā jūtamas svētku garšas - kanēlis, krustnagliņas, ingvers... Nobaudi!
24.dec 2021
Pārsteidz savu ģimeni ar neparastu desertu svētkos, kura pagatavošana prasīs vien piecas minūtes. Tas ir bez miltiem, bez kondensētā piena un bez želatīna.
23.dec 2021
Burvīgs ingvera, kanēļa, muskatrieksta, krustnagliņu un vaniļas aromāts dāvās ziemas svētku sajūtas.
22.dec 2021
Šādu medus nugu ar bagātīgu mandeļu daudzumu tradicionāli gatavo Spānijā un Itālijā Ziemassvētku sezonā.
14.dec 2021
Izmēģini pagatavot mājās iecienītu “ielas ēdienu” – čeburekus. Mīklu iespējams pagatavot divos veidos.
10.dec 2021
Lai pagatavotu karstvīnu pēc šīs receptes, to vispirms nostādina vēsumā kopā ar augļiem un garšvielām. Karsēts tas tiek tikai vēlāk, un ir vērts pagaidīt – dzēriens izdodas piesātināts, garšīgs, īsti piemērots svētkiem.
9.dec 2021
Gaļa izdodas zeltaini brūna ārpusē, sulīga iekšpusē, ar pikantu ķiploku un sinepju aromātu.
5.dec 2021
Gatavie augļi un pikantais kanēlis piešķir maigajam desertam apburošu aromātu. Var papildināt ar saldējumu un riekstiem vēl labākai garšai.
4.dec 2021
Mīkstas un smaržīgas kanēlmaizītes zviedru gaumē ar garšvielu aromātu un cukurotu virsu lieliski garšos kopā ar tēju vai kafiju.
3.dec 2021
Maiga cūkgaļa kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar aromātisku sēņu mērci.