Izmēģini! Imunitāti stiprinošā tēja

© pexels.com

Garda un imunitāti stiprinoša tēja! Tās pagatavošana aizņems vien piecas līdz 10 minūtes!

Vajadzēs:

  • divas glāzes ūdens;
  • sulu no diviem citroniem;
  • aptuveni piecus centimetrus lielu ingvera gabaliņu;
  • 1 ēdamk. medus;
  • kajēnas piparus (pēc garšas);
  • 1 tējk. ābolu sidra etiķa.

Pagatavošana:

1. Sagrieziet ingveru smalkos gabaliņos.

2. Lieciet katliņā ingveru. Tam klāt pievienojiet ūdeni, medu, kajēnas piparus un citronu sulu. Uz lēnas uguns vāriet katliņā iekšā esošo saturu pāris minūtes.

3. Tējas krūzītē ielejiet vienu tējkaroti ābolu sidra etiķa un pievienojiet tam klāt silto dzērienu.

Avots

Virtuvē

Grieķu mērce, ko tradicionāli gatavo no jogurta, gurķa, ķiploka un piparmētras, ir lieliska kopā ar svaigiem dārzeņiem, maizi, čipsiem, krekeriem un citām uzkodām. Šī “BBC Good Food” recepte tiek slavēta kā "svaiga un vienkārša", un receptes autors Bārnijs Desmazērijs saka, ka to ir "lieliski pasniegt kopā ar grauzdētu pitas maizi vai lēni sutinātu jēra gaļu".

Svarīgākais