Kas jāņem vērā, iegādājoties savu pirmo komerciālo kafijas automātu

© Unsplash

Jauna biroja iekārtošana ir iespēja izveidot gan mājīgu, gan profesionālu telpu, kas mudinās jūsu darbiniekus ar prieku nākt uz darbu un strādāt pēc iespējas produktīvāk.

Izturieties pret viņiem labi, un viņi būs jums lojāli. Kofeīns ikdienā ir būtisks, un labākie kafijas automāti, kas piemēroti biznesa vajadzībām, sniegs papildu stimulu jūsu komandai strādāt labāk.

Pirmkārt, ņemiet vērā savas komandas vēlmes. Izturieties pret viņiem labi, un jūs tiksiet atalgoti ar lojalitāti. Ja iepriekšējā komerciālo filtru kafijas automātu versija jūsu birojā bija vecs automātiskais filtra kafijas pagatavotājs, tad jūs, iespējams, būsiet pārsteigti par šobrīd tirgū pieejamajām iespējām. Apskatīsim, kas jāņem vērā pirms kafijas automāta iegādes.

Process

Īsts espresso rodas, kad kafijas šots tiek pagatavots, ar augstu spiedienu izspiežot karstu ūdeni cauri samaltām kafijas pupiņām. Līdz komerciālo filtra kafijas automātu parādīšanās brīdim tas bija pieejams tikai kafejnīcās, kurās izmantoja dārgus un sarežģītus espresso automātus. Tie ir jāuzstāda ēkā, un tos ir grūti pārvietot, turklāt to ekspluatācija un tīrīšana prasa speciālistu zināšanas. Cik reizes esat dzēris kafiju ar uzkarsētu pienu?

Ar automātisko kafijas automātu lietotājs var pagatavot sev piemērotu espresso dzērienu, neapmeklējot kafejnīcu un ietaupot naudu un laiku, kā arī neriskējot, ka barista ir jauns un nepieredzējis.

Piepildiet katru komerciālā filtra kafijas automāta nodalījumu ar vajadzīgo sastāvdaļu - nemaltām kafijas pupiņām, ūdeni, pienu, cukuru - un tad vienkārši nospiediet pogu. Tas ir pietiekami vienkārši, lai veiksmīgi pagatavotu arī pašu pirmo kafijas tasīti no rīta.

Dzērienu iespējas

Toms no grāmatvedības labprāt dzer latte pulksten 15.00 pēcpusdienā, savukārt Dace no IT atbalsta nodaļas izvēlas vairākus espresso dienas gaitā. Komerciālais filtra kafijas automāts spēs piedāvāt dažādas iespējas, tas nozīmē, ka katrs varēs baudīt savu iecienītāko kafijas dzērienu. Daži automāti pat ļauj lietotājiem iestatīt konkrētu cilvēku profilus, kas ir ideāli piemēroti konkrētam darbiniekam, kurš labprāt dzer savu kapučīno ar vienu bezkofeīna šotu un bez šokolādes!

Apjoms

Ir svarīgi apsvērt, cik daudz cilvēku atradīsies birojā un cik daudz cilvēku vienlaikus vēlēsies izmantot kafijas automātu. Ir vērts padomāt arī par to, vai vēlaties, lai varētu pagatavot kafijas kannu, piemēram, sanāksmei. Ja jūsu komanda ir neliela, jūsu vajadzībām var būt piemēroti mazāki automāti, savukārt lielākiem uzņēmumiem var noderēt komerciāls filtra kafijas automāts ar mazāk funkcijām, bet ar iespēju vienlaikus pagatavot vairāk kafijas tasīšu. Tam var būt arī atsevišķa piena putošanas ierīce, lai jūs varētu samazināt manuālo darbu līdz minimumam.

Daudzos kafijas automātos ir divas vai pat četras vietas tasītēm, tāpēc darbinieki var iegūt savu kofeīna devu un atgriezties pie darba, lieki negaidot, kamēr automāts būs brīvs. Tas arī novērš sadzīviskas situācijas, kad darbinieki ir dusmīgi uz kādu, kurš izdzēris pēdējo pagatavoto kafiju no kanniņas un nav uzlicis gatavot nākamo porciju.

Apkope

Komerciālajos automātiskajos filtra kafijas aparātos ir iebūvēti piena putotāji. Tas var nozīmēt, ka kāds no cilvēkiem ir jānorīko par kafijas automāta tīrītāju, taču mēs iesakām izvēlēties kafijas automātu ar pašattīrīšanās funkciju. Modernie kafijas automāti spēj ātri likvidēt piena atliekas, pirms tām ir iespēja uzkrāties un radīt problēmas. Vienkārši piepildiet attiecīgo nodalījumu ar svaigu pienu, un jūs tiksiet atalgoti ar zīdainu latte vai cortado.

Kā jau tika minēts iepriekš, šiem aparātiem nav nepieciešama pieslēgšana pie ūdensvada. Tās ir vienkāršas kontaktdakšas iekārtas, tāpēc, ja jūs pārceļat biroju uz citu vietu vai vēlaties iztīrīt putekļus zem automāta, to ir vienkārši izdarīt.

Zīmoli

Gandrīz katrs labi pazīstams elektronikas zīmols ir izlaidis automātisko kafijas automātu. Bosch, Siemens un De’Longhi ir tikai daži no atpazīstamiem un uzticamiem nosaukumiem, kas piedāvā komerciālos filtra kafijas automātus. Parasti tiek piedāvāta 24 mēnešu garantija, un šo aparātu popularitāte nozīmē, ka tie tiks apkalpoti gadiem ilgi.

Cena

Tipisks automātiskais kafijas automāts ir dārgāks nekā automātiskais filtra kafijas pagatavotājs, jums jābūt tam gatavam. Dzēriena kvalitāte, ko sniedz automātiskais kafijas automāts, ir daudz augstāka, un katrs komandas loceklis var izvēlēties sev tīkamāko dzērienu.

Cenas svārstās no dažiem simtiem eiro līdz pat dažiem tūkstošiem. Lai gan sākotnēji tā var šķist augsta cena, realitāte ir tāda, ka šie aparāti ir izstrādāti, lai kalpotu ilgi. Šīs izmaksas ir ieguldījums jūsu komandā un jūsu nākotnē. Jautājums ir, vai jūs varat atļauties, ka jūsu darbinieki aizsnaužas pie sava galda vai katru pēcpusdienu dodas uz vietējo kafejnīcu? Jo ātrāk viņi var atrast kafiju un atgriezties savā darba vietā, jo labāk.

Nobeigumā

Komerciālais filtra kafijas automāts ir būtiska mūsdienu darba pasaules sastāvdaļa. Neviena biroja vide nav pilnvērtīga bez kafijas, kas uztur darbiniekus apmierinātus un enerģiskus, un, ņemot vērā piedāvāto izmēru, tilpuma un apkopes līmeņa izvēli, jūs noteikti atradīsiet savam birojam piemērotu kafijas automātu.

APMAKSĀTA REKLĀMA

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais