Kā pagatavot sarkanā velveta kūkas mīklu?

© pexels.com

Šis ir īstais brīdis, kad mājās gatavot dažādus gardumus karoga krāsās. Ja vēlaties pagatavot īpašu kūku par godu 18. novembrim, iesakām sarkanā velveta kūku. Šo sarkano kūkas mīklu var pavisam viegli pagatavot mājās!

Nepieciešams:

Mīklas daudzums atbilst 12 porcijām jeb kūkas šķēlēm

  • 1 1/2 gl. cukurs;
  • 1/2 gl. margarīnu, kas paredzēts cepšanai;
  • 2 olas;
  • 4 ēdamk. sarkanās ēdiena krāsvielas;
  • 2 ēdamk. kakao pulvera;
  • 1 gl. paniņas;
  • 1 tējk. sāls;
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta;
  • 2 1/2 gl. miltu;
  • 1 1/2 tējk. cepamās sodas.

Pagatavošana:

1. Ar mikseri saputojiet cukuru kopā ar sviestu līdz esat ieguvusi viendabīgu, gaisīgu masu.

2. Pēc tam masai pievienojiet klāt pa vienai olai. Visu atkal saputojiet kopā.

3. Pievienojiet klāt sarkano krāsvielu, kakao pulveri un iejauciet to masā.

4. Atsevišķā bļodā sajauciet kopā paniņas ar sāli un vaniļu.

5. Pēc tam iepriekš pagatavotajai cukura, sviesta masai klāt pamīšus pievienojiet paniņas un miltus. Turpiniet visu putot ar mikseri, lai iegūtu viendabīgu masu.

6. Kad esat ieguvusi viendabīgu masu, sadaliet to divās daļās un lejiet kūkas veidnē. No šī sastāvdaļu daudzuma varēsiet izcept divas biskvīta kārtas.

7. Biskvītu cepiet 30 minūtes 175 grādos.

Pēc tam atliek vien pagatavot savu iecienītāko kūku pildījumu, krēmu!

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais