Kā mājās pagatavot biešu čipsus?

© pexels.com

Rudens ir klāt, un tas nozīmē, ka ir laiks baudīt sezonas krāsas un garšas. Vai zināji, ka bietes ir ne tikai sarkanas, bet arī dzeltenas un baltas? Izmēģiniet šo krāsaino biešu čipsu recepti!

Sastāvdaļas:

  • 3-4 krāsainās bietes;
  • jūras sāls;
  • olīveļļa.

Pagatavošana:

1. Bietes nemizo, tikai nomazgā un sagriež ļoti plānās šķēlītēs.

2. Cepamo pannu ar otiņu iesmērē ar pavisam nedaudz olīveļļas. Uz tās izkārto sagrieztās biešu šķēlītes.

3. Visu liek līdz 200 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.

4. Izņem no krāsns un pārkaisa ar jūras sāli.

5. Nenoņemot no cepamās pannas, atdzesē.

Virtuvē

Populārā Londonas restorāna “Fallow” galvenais šefpavārs Džeks Krofts dalījās ar vienkāršu, taču ļoti gardu recepti divu sastāvdaļu mērcei, kas uzlabos jebkuru ēdienu. Izdevumam “Express” viņš skaidroja, cik viegli ir izveidot "ideālu zīdainu sviesta mērci", izmantojot tikai ūdeni un sviestu.

Svarīgākais