Izmēģini! Annas Pannas naksnīgo auzu recepte

© unsplash.com

Izcils ēdiens. Garšo gan lieliem, gan maziem. Var uzglabāt ledusskapī 3 dienas un pagatavošanas laiks ir vien pāris minūtes, tā par savu naksnīgo auzu receptei saka ēdienu blogere Anna Panna.

Overnight oats jeb Naksnīgās auziņas

Sastāvdaļas (3 porcijām):

  • 150 g auzu pārslas;
  • 450 g augu piens;
  • 40 g Čia sēklas;
  • 45 g Agaves sīrups vai medus.

Pagatavošana:

  1. Traukā samaisa visas sastāvdaļas, nosedz ar vāciņu un liek uz nakti ledusskapī.
  2. Brokastīs pasniedz ar dažādām piedevām.

Naksnīgo auziņu piedevu idejas:

  • Banāns ar datelēm un smalki sagrieztu šokolādi;
  • Zemesriekstu sviests ar iemīļotāko ievārījumu;
  • Cepti āboli ar kanēli;
  • Banāni ar ogām;
  • Ķirbja biezenis ar banānu un kanēli;
  • Tropiskie augļi ar apgrauzdētām kokosa skaidiņām.

Virtuvē

Tomāti ne tikai ir gardi, bet arī ir bagāti ar vitamīniem un antioksidantiem, taču vai zinājāt, ka ir vairāki mazāk zināmi veidi, kā pagatavot šo gardumu? Šajā rakstā iepazīstināsim ar dažiem neparastiem, bet ļoti baudāmiem veidiem, kā izmantot tomātus ikdienas ēdienos vai svētku galdā. Ar ieteikumiem dalās “Kitchn”.