Sākums

9.mar
IKEA Interjera dizaina nodaļas vadītājs Darius Rimkus atklāj pavasara tendences interjera dizainā un dalās idejās, kā vienkārši atsvaidzināt mājokli, sagaidot pavasari.
8.mar
Lai grieztie ziedi ilgāk vāzē saglabātos svaigi par tiem ir jārūpējas. Svarīgi ir ne tikai apgriezt ziedu kātiņus un nomainīt vāzē ūdeni, bet arī tos "pabarot". Reizēm iegādājoties veikalā ziedus tiem nāk līdzi maza paciņa, kurā iekšā ir balts pulveris jeb barība ziediem, kas palīdz tiem ilgāk saglabāties svaigiem. Šādu te ziedu barību varat arī mājās pagatavot pats!
8.mar
Kolagēnu saturoši uztura bagātinātāji pēdējos gados ir kļuvuši īpaši populāri gan skaistumam – ādas, matu un nagu stiprināšanai, gan locītavu atbalstam. Kas ir kolagēns, kas norāda uz tā trūkumu, vai varam to uzņemt ar uzturu un kā izvēlēties sev piemērotāko kolagēnu? Skaidro eksperte, ģimenes ārste Zane Zitmane un farmaceite Ilze Priedniece.
7.mar
Cepti kartupeļi paši par sevi ir gardi, bet, lai tos padarītu vēl gardākus, daudzi izmanto speciālas garšvielas, kuras tieši paredzētas šim ēdienam. Nepērciet veikalā gatavus garšvielu maisījumus, ja to varat pagatavot pats! Šādi perfekti zināsiet, kas ir jūsu garšvielu maisījumā un varēsiet to pagatavot tā, kā jums labāk tīk!
7.mar
Ēdienreižu plānošanas eksperte ar maģistra grādu uzturzinātnē Klinta Stasjule dalās savos novērojumos un sniedz vērtīgus padomus, kā samazināt pārtikas atkritumus un ietaupīt izdevumus.
6.mar
Palutini savu sejas ādu ar mitrinošu sejas masku. Maskas pagatavošanai būs nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas!
6.mar
Dienas laikā mums izkrīt no 50 līdz 100 matiem. Tas nav nekas satraucošs, vieniem matiem izkrītot, to vietā izaug citi. Šāda apjoma izkrišanu mēs nevaram pamanīt. Tomēr ir brīži, kad mati izkrīt pastiprināti. Kas pie tā var būt vainojams?
5.mar
Vai jūs zinājāt, ka tēju var dzert pareizi un arī nepareizi? Izrādās, ka ir viena darbība, kuru eksperti silti iesaka nedarīt, dzerot tēju, lai nesabojātu tās garšu!
5.mar
Lēnām ziema atkāpjas un pavasaris jau ir pie apvāršņa, kas nozīmē to, ka līdz vasarai vairs nav tālu. Tuvojoties gada siltajam laikam, daudziem arvien aktuālāks kļūst jautājums - kā zaudēt lieko svaru? Kā zināms, tad, lai zaudētu svaru, ir jāēd veselīgi un jāsporto. Izrādās, ka ir vēl pāris veidi, kā pavisam viegli "iekustināt" svara zaudēšanas procesu. 
4.mar
Šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka izmēģināt un pagatavot vegānisko šokolādes kūku! Tās pagatavošanai būs nepieciešamas 40 minūtes.
4.mar
Mazkustīgs darbs ar pastāvīgu vai ilgstošu sēdēšanu ir ergonomisks risks, kas ilgtermiņā ietekmē skeleta muskuļu sistēmas veselību, kā arī var negatīvi iespaidot sirds un asinsvadu sistēmu, mentālo labsajūtu un produktivitāti. Kā mazināt sēdoša dzīvesveida veselības riskus, iesaka farmaceite Ilona Sinkeviča.
3.mar
Pagatavojiet šo pavisam vienkāršo lūpu skrubi!
3.mar
Ja arī jūs katru vakaru cīnaties ar grūtībām iemigt, tad, iespējams, vakaros dariet kaut ko tādu, kas aizgaiņā prom jūsu sapņus! Lai ātri un bez reizēm aizmigtu, centieties ievērot šos piecus padomus!
2.mar
Mūsuprāt, cilvēkus var iedalīt divās kategorijās - vieni ēd brokasti, bet otri no tām izvairās. Šoreiz pievērsīsimies tiem, kuri labprāt ik rītu mielojas ar gardām brokastīm. Ja būtu jānosauc populārākie brokastu ēdieni, tad viennozīmīgi topa augšdaļā līdzās auzu pārslu putrai, brokastu pārslām un omletei būtu dažāda veida maizītes. Maize ir ļoti pateicīgs produkts, jo variējot ar piedevām ik katru rītu varam baudīt pavisam citādākas brokastis. Reizēm ierastās piedevas var apnikt, kad tā notiek, tad ir laiks eksperimentiem!
1.mar
Ir pārtikas produkti, kurus nepieciešams uzglabāt vēsumā (ledusskapī), lai tie tik ātri nesabojātos un ilgāk paliktu svaigi, bet ir arī tādi produktu veidi, kurus ieteicams glabāt istabas temperatūrā. Un viens no šādiem produktiem, kuru nevajadzētu likt ledusskapī, ir šokolāde!
1.mar
Dažāda veida putras un graudaugi izsenis bijuši mūsu ēdienkartē un stabilu vietu tajā ir saglabājuši arī mūsdienās. Kas vērtīgs putrās, kā tās veselīgāk pagatavot un kādos gadījumos jāievēro piesardzība, stāsta sertificēta uztura speciāliste Liene Sondore un farmaceite Ilze Priedniece.
29.feb
Ziema pavisam lēniem soļiem sāk doties prom. Lai arī laiks palēnām kļūst arvien patīkamāks, joprojām nepieciešams ģērbties silti. Viens no populārākajiem apģērba gabaliem ziemā ir džemperi. Ne viens vien noteikti ir saskāries ar problēmu - savēlušos džemperi. Šādi džemperi nav skaisti, tie padara mūsu izskatu nevīžīgāku. Ja arī jūsu skapī ir kāds šāds džemperis, bet vēl no tā nevēlaties atvadīties, tad šis vienkāršais triks jums noderēs.
29.feb
Eksperti nosauc, ko nevajadzētu darīt uzreiz pēc ēšanas! Pat pavisam nekaitīgas lietas var sabojāt jūsu pašsajūtu. Svarīgi atcerēties - ne viss, ko darāt tūlīt pēc ēšanas, ir veselīgi!
28.feb
Tako - ātri pagatavojas un visām gaumēm atbilstošs ēdiens. "Gatavojot Tex Mex virtuvei raksturīgo tako, nav jārūpējas par citu cilvēku ēšanas gaumi un niansēm, jo katrs tajā saliek sastāvdaļas pēc savām vēlmēm - asu tako ar daudz gaļas un siera vai veģetāru tako ar pupiņām, kaudzi dārzeņu un gvakamoli," stāsta Paulig mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa.
28.feb
Viena no ādas izmaiņām, ar ko saskaras jaunās māmiņas, ir strijas. Kādai tās ir mazāk izteiktas, bet kādai – vairāk pamanāmas. Kas ir strijas un ko varam darīt, lai koptu un palīdzētu striju skartai ādai? Stāsta farmaceite Ineta Kalnbirze.
27.feb
Pūderis, vaigu sārtums, bronzeris u.c. dekoratīvā kosmētika ir tādas lietas, kuras visbiežāk atrodas nelielos trauciņos un ir cietā agregātstāvoklī, tādējādi ar otiņas palīdzību šo kosmētiku var vieglāk uzklāt uz sejas. Reizēm var notikt pavisam nevēlama lieta, piemēram, nokrītot pūdernīcai, pūderis var sadrupt. Tomēr raizēm nav pamata, to visu iespējams pavisam vienkārši labot.
27.feb
Pērkot lielveikalā augļus, dārzeņus un ogas ieteicams tos pirms lietošanas uzturā nomazgāt. Un daudzi to arī dara. Tomēr reizēm slinkuma vai kāda cita iemesla mākti to neizdarām. Kāpēc ir svarīgi mazgāt šos produktus? Izrādās, ka noteiktu pārtikas produktu notiesāšana, kuri iepriekš nav nomazgāti, rada risku saslimt ar dažādām slimībām. Tie var saturēt dažādus mikrobus, toksīnus un pesticīdus. Šoreiz skaidrojam, kurus augļus, ogas un dārzeņus pirms ēšanas obligāti vajadzētu nomazgāt.