Gardēžiem

10.feb
Piedevas izmanto pie gaļas un zivju ēdieniem. Tomēr dažas no tām var kaitēt figūrai, bet citas, gluži pretēji, veicinās svara zudumu. Kādas piedevas ir vērts pasniegt kopā ar gaļas un zivju ēdieniem?
9.feb
Ja no rītiem apnikusi auzu pārslu biezputra un olu kultenis, tad var dažādot ēdienkarti un pagatavot austrumniecisko ēdienu šakšuka, kas lieliski iederēsies gan ģimenes, gan vientuļnieku brokastīs.
8.feb
Vai vēlaties izmēģināt jaunu vistas pagatavošanas veidu, kas pārsteigs ar vienkāršību un garšu? Šīs izsmalcinātās kotletes būs glābiņš, ja esat noguruši no sausiem un nelāgiem vistas krūtiņu ēdieniem.
7.feb
Arābu virtuve ir ne tikai turku saldumi, bet arī daudzi citi pārsteidzoši deserti, kas radīti, pateicoties senajai cukura ekstrakcijas mākslai. Iegremdējieties Austrumu atmosfērā ar šo vienkāršo, taču pārsteidzoši gardā šokolādes deserta recepti, kas apvieno auzu pārslas, šokolādi un eksotiskas garšvielas vienā ēdienā.
6.feb
Vai lasim pirms tā gatavošanas vai pasniegšanas jānoņem āda. Vai laša ādu ir droši ēst un vai tā sniedz ēdienreizei garšu, tekstūru un būtiskas uzturvielas?
5.feb
Lai katru dienu uzņemtu pietiekami daudz ūdens, tam nav jābūt tikai no šķidruma. Ēdot mitrinošus pārtikas produktus, jūs varat saglabāt ķermeņa ūdens līdzsvaru, kas ir būtisks labai veselībai.
4.feb
Vai vēlaties pārsteigt mīļos ar neparastu un gardu ēdienu? Pagatavojiet sulīgu vistas fileju ar zaļajiem rīsiem.
3.feb
Marinēšana ir lielisks veids, kā pārvērst liellopa gaļas gabalu par lielisku, un daži steika gabali ir īpaši piemēroti marinēšanai. Pamata līmenī laba marināde ir saistīta ar olbaltumvielu sadalīšanu un garšas piedevām. Ļaujot steikam dažas stundas (vai visu nakti) ievilkties marinādē, var piesātināt gaļu ar jebkuru garšvielu vai aromātu, ko vēlaties.
1.feb
Maize bieži tiek uzskatīta par ienaidnieku, kad gribam zaudēt svaru, bet tā nav. Maizes sasaldēšana var pārvērst ogļhidrātus šķiedrās, vēsta The Mirror.
31.jan
Itāļu zemnieciskā virtuve ir vienkārša dāvana pasaulei, un, lai gan mājās gatavoti makaroni joprojām ir tikai ola un milti, reibinošo formu klāsts tos var pārvērst par piemērotu gan kā pildījumu, gan kā elementu, kas piešķir sātīgam ēdienam spēku.
30.jan
Vēsā dienā nekas līdzinās siltai, sātīgai zupai vai sautējumam. Lai gan mājās gatavoti buljoni ir ideāli piemēroti, tie ne vienmēr ir mājas pavāram, kuram ir maz laika — ne visiem saldētavā ir maisiņš pilns ar dārzeņu atliekām, lai pagatavotu buljonu.
28.jan
Cēzara salāti ir kulinārijas klasika, ko daudzi iemīļojuši unikālās garšas un vieglās pagatavošanas dēļ. Šī recepte palīdzēs mājās sagatavot leģendāro ēdienu, kas ir tikpat labs kā restorāna versija.
26.jan
Vienkāršie un ātri pagatavojamie salāti būs lielisks papildinājums jebkurām pusdienām vai vakariņām. Saldo burkānu, pikantā ķiploku un sāļā siera kombinācija kopā ar maigu majonēzi rada harmonisku garšu.
23.jan
Šīs zupas ir ļoti sātīgas un sildošas aukstā laikā. Bet cik tās ir labvēlīgas veselībai un gremošanai? Tradicionālās ziemas zupas bieži var nogādāt slimnīcā, un lūk, kāpēc. Zupas ir virtuves vizītkarte, taču īpaši iecienītas tās ir aukstajā sezonā. Zupas ir sātīgas, sildošas un ziemas maltītei piešķir mājīguma sajūtu.
16.jan
Ir pierasts gatavot prosas putru ar ķirbi - tā, iespējams, ir vispazīstamākā prosa kombinācija ar dārzeņiem Bet kāpēc gan nepamēģināt ķirbi aizstāt ar kolrābjiem un pievienot košu krāsu, pievienojot karija pulveri?
15.jan
Eksperts iesaka aizstāt dažus īpaši apstrādātus pārtikas produktus ar vieglākiem alternatīviem produktiem, kas samazinās uzņemto kaloriju daudzumu un uzlabos vispārējo veselību.
14.jan
Pat iesācējs kulinārijā var tikt galā ar šo recepti - pārliecinieties paši. Musaka ir sātīgs sacepums, kas pagatavots ar baklažānu, maltās gaļas un bešamela mērces kārtām.
5.jan
Neatkarīgi no tā, vai to pārkaisa virs picas šķēles, sagatavo garšīgu marinādi vai iemaisa buljona zupā, nevar noliegt, ka oregano uzreiz uzlabo jebkuru garšu. Šis aromātiskais augs, kura izcelsme ir Grieķijas kalnos, jau sen ir bijusi ēdiena gatavošanas pazīme visā Vidusjūras reģionā.
3.jan
Šī neticami vienkāršā, bet neticami maigā biskvīta kūkas recepte aizraus ar savu vieglo pagatavošanu un garšīgo garšu. Sastāvdaļu minimums, maksimāla bauda.
30.dec 2024
Briseles kāposti ar krēmīgu mērci un Gruyere sieru, kas cepti līdz kraukšķīgumam, lieliski papildina gaļas ēdienu.
29.dec 2024
Klasiskie Cēzara salāti ar vistu tagad ir tik populāri, ka ikvienam ir vismaz ideja par to, kā to pagatavot. Un viss šeit ir patiešām vienkāršs, ja ne ēdiena galvenā iezīme - oriģinālā mērce. Protams, var iztikt ar banālu veikalā nopērkamo majonēzi, taču ar to salāti uzreiz zaudēs savu "seju".
28.dec 2024
Tā ir ilūzija, ka mandarīni ir labi un garšīgi tikai svaigā veidā. Būsiet pārsteigti, bet var cept arī pīrāgus ar mandarīniem: tie sanāks ar tādu pašu gardu, jautru aromātu kā paši augļi.