Restorānu un viesnīcu zviedru galds var kļūt par saindēšanās ar pārtiku avotu sliktas higiēnas un nepareizas pārtikas uzglabāšanas dēļ. Kimons Andreass Karatzass, pārtikas mikrobioloģijas eksperts no Redingas Universitātes, sacīja, ka bufetes galdi bieži pārvēršas par "slimību perēkli".
Banānu saldējums ir vienkāršākais deserts, ko var pagatavot mājās. To var padarīt interesantāku, pievienojot iecienītākās sastāvdaļas vai citus saldētus augļus.
Šis auglis ir bagāts ar vitamīniem un antioksidantiem. Guavas auglim ir milzīga pozitīva ietekme uz organismu. Guava ir viens no barojošākajiem tropu augļiem.
Kādi patiesībā ir iecienītākie kafijas dzērieni - kapučīno, latte vai makiato? Tās visas ir balstītas uz espreso, kura ieguvumus veselībai apstiprina zinātne. Tomēr dažas sastāvdaļas var krasi mainīt to ietekmi uz veselību un figūru.
Meklējat svaigus, vienkāršus gurķu salātus? Šī Džeimija Olivera recepte iepriecinās, ja vēlaties ballītē pie grila pasniegt kaut ko atšķirīgu no makaronu salātiem ar majonēzi.
Labas kartupeļu pankūkas, ko ēd atsevišķi vai ar piedevām, ir vienas no trim labākajām brokastīm. Ja jums patīk īpaši kraukšķīgi kartupeļu pankūkas, pamēģiniet tās pagatavot ar šo ierīci, iesaka thetakeout.com.
Speltas kvieši ir bagātākais olbaltumvielu avots un ir viens no vecākajiem kultivētajiem graudiem uz planētas un patiesībā mūsdienu kviešu priekštecis.
Šokolādes trifelēm piemīt greznības atmosfēra, taču to pagatavošana atbaida lielāko daļu mājas saimnieču, bet patiesībā šo gardumu pagatavošanai nepieciešamas tikai divas sastāvdaļas.
Salātu mērce, kas pagatavota ar koriandra un avokado, ir ar zemu kaloriju saturu un augstu šķiedrvielu saturu. Tā ne tikai palīdz gremošanai, bet arī veicina ātrāku svara zudumu, piedāvā eatingwell.com
Pārdošanas apjomi pēdējo četru gadu laikā ir pieauguši par 940%. Mačas tējas deficīts ir parādījies visā pasaulē, jo samazinājušies ražas apjomi un pārmērīgi pieaug tējas popularitāte sociālajos tīklos, ziņo The Washington Post.
Šāda diēta var sniegt gan ieguvumus, gan nopietnus riskus. Uztura speciālisti skaidro, kā nedēļa, kurā ēdīsiet tikai augļus un dārzeņus, ietekmēs veselību.