Veselīgi, sātīgi un tik vienkārši
Kuskuss ir viens no tiem produktiem, kas vienlaikus sniedz komfortu un sāta sajūtu, bet ir ļoti vienkārši pagatavojams. Siltie kuskusa salāti ar ķiršu tomātiņiem ir lieliska izvēle gan darba dienas pusdienām, gan vakaram, kad gribas ko sildošu, bet ne smagu. Šajā ēdienā apvienojas graudainā tekstūra, dārzeņu svaigums un citrona notis, kas paceļ garšu jaunā līmenī. Ar recepti dalās “bonappetit.com”.
Kijevas kotlete ir klasisks ukraiņu ēdiens, kas apvieno maigu gaļu ar bagātīgu sviesta garšu un var viegli kļūt par jebkuru pusdienu vai vakariņu centrālo elementu, saka eksperti.
Rudens un ziema nav iedomājami bez sildošas krēmzupas. Tas ir ēdiens, kas sniedz gan mieru, gan siltumu – ideāla vakariņu izvēle pēc garas dienas. Lai krēmzupa izdotos perfekta – ne pārāk šķidra, ne bieza, ar sabalansētu garšu –, pietiek ievērot dažus vienkāršus principus, raksta “bbcgoodfood.com”.
Kartupeļu pankūku kūka ir vienkāršs veids, kā parastās kartupeļu pankūkas pārvērst izsmalcinātā ēdienā. Tā patiks gan pieaugušajiem, gan bērniem, saka ukraiņu šefpavārs Ivans Jaņuks.