Recepte

23.aug 2024
Lai mājās pagatavotu pats savu pastu, izrādās nav nepieciešamas daudzas sastāvdaļas, vismaz ne šajā receptē! Ja vēlaties izmēģināt kaut ko jaunu, tad pagatavojiet siera pastu!
23.aug 2024
Garšos pat tiem, kam negaršo baklažāni. Šis ir veids, kā tos pagatavot maigus un garšas bagātus.
20.aug 2024
Veikalos pieejami dažādi buljona kubiciņi un tos visus vieno viena lieta - tie nav veselīgi. Šādi buljona kubiciņi bieži vien satur lielu sāls daudzumu. Lai steidzīgos brīžos nevajadzētu izmantot veikalā nopērkamos buljona kubiciņus, tos varam pagatavot paši!
18.aug 2024
Brīdī, kad kārojas kaut kas salds un gards, bet negribas ilgi stāvēt pie plīts, iesakām pagatavot virtuli, kas būs gatavs nieka 90 sekundēs!
11.aug 2024
Pipars stāsta, ka šis hačapuri vai siera pīrāgs ir drīzāk līdzīgs tiem tradicionālajiem hačapuri, ko cep apaļus un ar Adigejas sieru.
4.aug 2024
Kabačus var izmantot ne tikai dažādu saldo kēksu, brauniju un pankūku pagatavošanā, bet arī saldējumā! Pagatavo kabaču saldējumu, lai karstajās vasaras dienās ēstu gardu saldo un vienlaicīgi atvēsinātos!
1.aug 2024
Kas gan ir kārtīga latvieša maltīte bez dillēm! Pasākumu vadītājs, dziedātājs Roberto Meloni kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski kārtīgā itāļu garā gatavo svaigu pastu no miltiem, olām un mannas ar mērcīti labākajās latviešu tradīcijās – bagātīgi aizdarītu ar dillēm.
31.jūl 2024
Latvijas BMX riteņbraucējs Kristens Krīgers kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski gatavo pastu ar vistu saldskābajā mērcē.
28.jūl 2024
Izmēģini šo gardo siera kūkas recepti, tās pagatavošana aizņems vien 40 minūtes!
27.jūl 2024
Šis augļiem un ogām bagātais, atspirdzinošais bezalkoholiskais kokteilis būs lielisks dzēriens piknikos, grilla ballītēs un vienkārši karstajās, saules pielietajās vasaras dienās. Vēss un atsvaidzinošs dzēriens tavai vasarai!
19.jūl 2024
Lai pagatavotu ceptu kabaču uzkodas, nepieciešami vien kabači, milti, olas un sāls. Garšvielas - pēc katra paša gaumes.
11.jūl 2024
Ja jūti, ka banānus vairs nevēlies ēst svaigā veidā, tad no tiem iespējams pagatavot patiesi gardu desertu – banānmaizi, kas būs pa spēkam kā ēdiena gatavošanas entuziastiem, tā arī cilvēkiem, kas pirmo reizi izmēģinās roku maltītes gatavošanā.
10.jūl 2024
Siltajās jūlija dienās, kad gribās baudīt visus vasaras priekus, virtuvē vienmēr būs aizķēries kāds arbūzs. Kā saka recepšu portāla “Lidl Virtuve” šefpavārs Uģis Veits, arbūzus var ne tikai ēst svaigus vai grilēt, bet tie ir arī lieliski veldzējošas sulas avoti.
8.jūl 2024
Kādam jābūt īstam chili con carne jeb asajam meksikāņu sautējumam ar malto gaļu un pupiņām? Uz šo jautājumu atrast atbildi pie Rimi Gardēža, šefpavāra Normunda Baranovska devās DJ un ētera personība Magnuss Eriņš. Rezultāts – izdevīga un sātīga maltīte, ko baudīt kopā ar mīļoto cilvēku, kura klātbūtnē nav jākaunas sasmērēt rokas, kad chili con carne tiek servēta uz paštaisītām tortiljām.
6.jūl 2024
Palutiniet sevi un savus mīļotos brīvdienās ar gardām, pufīgām amerikāņu stila pankūkām!
4.jūl 2024
Viegls un vasarīgs ēdiens - draudzīgs gan maciņam, gan arī tievētājiem.
3.jūl 2024
Kraukšķīgi marinēti sīpoli piestāv vasarai un piknikam. Pagatavo jau laicīgi marinētos sīpolus, lai tos vari baudīt brīvdienās!
1.jūl 2024
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēniju iesaka pagatavot gardus siera kēksiņus jeb mafinus.
28.jun 2024
Karstajām vasaras dienām piestāv atspirdzinoši dzērieni. Pagatavojiet šo gardo un atvēsinošo citronu ledus tēju. Jums būs nepieciešamas tikai piecas sastāvdaļas!
27.jun 2024
Kad aiz loga valda pamatīga svelme, laiks gatavot aukstās zupas. Izmēģiniet itāļu aukstās tomātu zupas recepti!