Recepte

1.jūl
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēniju iesaka pagatavot gardus siera kēksiņus jeb mafinus.
28.jun
Karstajām vasaras dienām piestāv atspirdzinoši dzērieni. Pagatavojiet šo gardo un atvēsinošo citronu ledus tēju. Jums būs nepieciešamas tikai piecas sastāvdaļas!
27.jun
Kad aiz loga valda pamatīga svelme, laiks gatavot aukstās zupas. Izmēģiniet itāļu aukstās tomātu zupas recepti!
25.jun
Aktieris Rihards Lepers ņem apaļu kāpostu, apaļīgu vistu un Rimi Gardēža, šefpavāra Normunda Baranovska vadībā savai ģimenei gatavo grilētu vistu ar kāpostu salātiem.
23.jun
Vai esi gatavs baudīt īstu siera garšu šajos Jāņos? Šova "Slavenības. Bez filtra" veterāne Magone Liedeskalna atklāj, kā pagatavot gardāko Jāņu sieru no lauku labumiem, kurš liks pat pirkstus aplaizīt!
21.jun
Viegli pagatavojami un gardi salāti, kurus celt galdā piknika laikā! Tie labi saderēs kopā ar grilētu gaļu jeb šašlikiem!
20.jun
Izmēģini pavisam jaunu šašlika marinādes recepti! Marinē šašliku vīnā!
19.jun
Cel šajos Līgo svētkos galdā gardu veģetāro pīrāgu! Tā pagatavošana prasīs vienu stundu un 40 minūtes, bet tas būs tā vērts!
18.jun
Gardu kartupeļu, kraukšķīgu dārzeņu salāti sinepju mērcē!
14.jun
Cepeškrāsnī cepti kraukšķīgi kartupeļi ir ļoti gardi. Reizēm diemžēl neizdodas tik veiksmīgi iegūt kraukšķīgumu. Izrādās, ka ir nepieciešams kartupeļiem pievienot klāt divas sastāvdaļas, lai vienmēr garantētu, ka tie izdosies apetelīgi un kraukšķīgi.
12.jun
Gatavojot dažādus gardumus no rabarberiem, vienmēr paliek pāri to miziņas. Izrādās, ka no tām var pagatavot gardu sīrupu.
12.jun
Alus ir viens no senākajiem un ar tradīcijām apvītākajiem dzērieniem visā pasaulē. Bez tā nav iedomājami arī gaidītākie vasaras svētki Latvijā – Līgo. Alus daudzveidība ļauj to baudīt ne tikai kā dzērienu, bet arī izmantot kā īpašu sastāvdaļu dažādās ēdienu receptēs, maltītei piešķirot unikālu garšu un smaržu.
10.jun
Ja gatavo, tad no sirds! Tā ir dziedātājas, dziesmu autores un satura veidotājas Dionas Liepiņas devīze virtuvē, kur viņa gan nerosās pārāk bieži, toties, ja dara, tad ar pilnu jaudu. Diona ciemojas pie Rimi Gardēža, šefpavāra Normunda Baranovska, lai celtu galdā pastu ar gaļas bumbiņām.
7.jun
Lasis ir augstvērtīgs produkts, bagātīgs ar virkni veselībai nepieciešamām uzturvielām, ko uztura speciālisti iesaka baudīt vismaz divas reizes nedēļā. Lai tā garšu padarītu interesantāku, “Maxima Latvija” meklē jaunu iedvesmu pie Raimonda Zommera un to atrod austrumnieciskās notīs, lai cik neparasti tas neizklausītos priekš laša. Šīs nedēļas iedvesmas recepte – laša fileja ar Indijas garšu.
3.jun
Ja ciemos uz kafiju gaidāma draudzene, plānoti nelieli ģimenes svētki, vai tieši otrādi – ar kaut ko saldu nepieciešams remdēt skumjas, tad kruasānu pudiņš ir lieliska alternatīva rabarbermaizei vai siera kūkai. Kruasānu pudiņš ir viegli un ātri pagatavojams. Lielākā daļa tam nepieciešamo produktu parasti jau būs atrodami virtuvē.
2.jun
Šajās karstajās vasaras dienās palutini sevi ar vēsu, gardu un atsvaidzinošu sorbertu! To pagatavot ir neticami viegli!
30.mai
Līdz ar vasaru ir sākusies arī atvaļinājuma sezona, kurā gan vairāk laika pavadām ārā, gan arī biežāk gatavojam maltītes uz grila. Lai kopā pavadīšanas laiks ir piepildīts ar gardu ēdienu,  “Maxima” garšu vēstnesis un šefpavārs Raimonds Zommers ir sagatavojis īpaši vasarīgu recepti – cūkas pavēdere ar baklažāniem, kas papildināta ar svaigu gurķu Raitas mērci.
27.mai
Šī brokastu putras recepte noderēs ne tikai tiem, kuri pirms pludmales sezonas vēlas zaudēt lieko svaru, bet arī tiem, kas vēlas no rītiem baudīt gardu maltīti. Labākais šajā receptē ir tas, ka šo brokastu ēdienu var pagatavot pavisam ātri!
22.mai
Neatkarīgi no tā, vai dzerat smūtijus brokastīs, lietojat tos kā uzkodu vai maltītes aizstājēju, tiem ir daudz priekšrocību - tos var ātri pagatavot, tie ir sātīgi un šķiedrvielām bagāti. Daudzi smūtijus dzer arī, lai veicinātu svara zudumu. Iesakām vienu smūtija recepti, kurš no ekspertu puses ir atzīts par labu esam, lai to lietotu svara zaudēšanas procesā!
16.mai
Tautas ticējumam, ka rabarberus drīkst ēst tikai līdz Jāņiem, ir racionāls pamats: pārauguši rabarberi satur daudz skābeņskābes, kas nenāk par labu ne garšai, ne ēdāja veselībai. Tāpēc šis ir labākais laiks, kad ar tiem mieloties.