Kā pareizi cept zivis

© Foto: pixabay.com

Zivis ir ne tikai veselīgas, bet arī neticami garšīgas. Vienkārša un pieejama recepte, kas ļaus izbaudīt pannā pagatavotas svaigas zivs garšu.

NEPIECIEŠAMS

500 g zivs fileja (jebkura, pēc garšas)

2 ēd. k. milti

sāls

melnie pipari

2 ēd. k. augu eļļa

Foto: pixabay.com

PAGATAVOŠANA

1.Nomazgā zivs fileju un to nosusina ar papīra dvieli.

2.Atkaulo fileju, zivs fileju apviļā miltos, sālī un piparos.

3.Pannā uzkarsē augu eļļu. Liek zivju filejas un cep uz vidējas uguns 3-4 minūtes no katras puses līdz zeltaini brūnai.

Padomi

  • Lai zivs būtu sulīgāka, to var iepriekš iemarinēt citronu sulā vai sojas mērcē ar garšvielām.
  • Lai garoza būtu kraukšķīgāka, miltiem var pievienot rīvmaizi vai kukurūzas miltus.
  • Pie ceptām zivīm lieliski sader dažādas piedevas: kartupeļi, rīsi, dārzeņi.

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais