Ideja, ko iesākt ar ābolu miziņām

© unsplash.com

Vai zinājāt, ka no ābolu miziņām varat pagatavot gardu tēju? Nākamreiz ēdot ābolus, nemetiet laukā miziņas, bet izmantojiet tās gardas tējas pagatavošanā!

Nepieciešams:

  • 1 litrs ūdens;
  • miziņas no viena liela ābola;
  • 1 kanēļa standziņa;
  • 3 krustnagliņas;
  • 50 grami medus;
  • zaļā tēja - divi tējas maisiņi.

Pagatavošana:

  1. Katlā lejiet ūdeni. Ūdenim klāt pievienojiet ābolu miziņas, kanēļa standziņu, krustnagliņas un medu.
  2. Lieciet katlu uz plīts. Vāriet tēju četras līdz piecas minūtes. Ik pa laikam tēju apmaisiet ar koka karoti.
  3. Noņemiet katliņu nost no plīts.
  4. Katliņā lieciet divus zaļās tējas maisiņus.
  5. Pēc pāris minūtēm (kad zaļā tēja ir ievilkusies) izņemiet laukā tējas maisiņus, izkāsiet caur sietiņu tēju.

Medus vietā varat izmantot cukuru (100g). Ja vēlaties, tad tējai varat arī nepievienot klāt saldinātājus.

Ko vēl iesākt ar ābolu miziņām? Noskaidrojiet spiežot šeit!

Avots

Virtuvē

Populārā Londonas restorāna “Fallow” galvenais šefpavārs Džeks Krofts dalījās ar vienkāršu, taču ļoti gardu recepti divu sastāvdaļu mērcei, kas uzlabos jebkuru ēdienu. Izdevumam “Express” viņš skaidroja, cik viegli ir izveidot "ideālu zīdainu sviesta mērci", izmantojot tikai ūdeni un sviestu.

Svarīgākais