Siltā, kraukšķīgā drumstalmaize ar sulīgiem āboliem un mandelēm ir izcils komforta ēdiens. Deserts ir sātīgs un gards!
													
																Nepieciešamās sastāvdaļas:
  (atkarībā no cepamās formas izmēra, daudzumus var dubultot vai samazināt)
 - 260 g “Selga” Klasika cepumu;
  - 100 g sviesta;
  - 1/2 tējk. kanēļa;
  - šķipsna sāls;
  - 2 lieli āboli;
  - 250 g krēmsiera;
  - 50 g mandeļu vai citu riekstu (pēc izvēles);
  - 2 olas;
  - 100 g cukura.
  
Pagatavošana:
 - Krāsni sakarsē līdz 200 ºC.
  - “Selga” cepumus sasmalcina un tiem pievieno izkausētu sviestu, kanēli un sāli. Samaisa un ber cepamajā traukā, kas noklāts ar cepamo papīru. 1/3 no cepumu masas atliek malā dekorēšanai.
  - Iebērtos cepumus izlīdzina un kārtīgi piespiež.
  - Bļodā samaisa krēmsieru ar cukuru un olām. Lej pa virsu cepumu masai un izlīdzina.
  - Ābolus sagriež šķēlītēs vai gabaliņos un ber virsū krēmsiera kārtai.
  - Visbeidzot - pa virsu pārber cepumu drumstalas un riekstus.
  - Cep krāsnī 20-25 minūtes.
  
Recepte tapusi sadarbībā ar kulinārijas blogeri Annu Pannu.