Ideja brīvdienu brokastīm! Saldās spinātu pankūkas

© unsplash.com

Ieprieciniet sevi un savu mīļos ar gardām brīvdienu brokastīm - saldajām spinātu pankūkām!

Sastāvdaļas:

  • 1 gl. spinātu;
  • 1 gl. mandeļu vai kokosriekstu piena;
  • 2 tējk. vaniļas ekstrakta;
  • 1/2 tējk. piparmētru ekstrakta;
  • 1 ēdamk. medus vai kļavu sīrupa;
  • 3 ēdamk. olīveļļas;
  • 1 ola;
  • 1 1/2 gl. miltu;
  • 1 ēdamk. cepamā pulvera;
  • 1/3 gl. šokolādes gabaliņu;
  • sviests - pankūku cepšanai.


Pagatavošana:

  1. Lieciet blenderī spinātus, augu pienu, vaniļas ekstraktu, piparmētru ekstraktu. Sablenderējiet visu viendabīgā masā.
  2. Pievienojiet masai klāt medu vai kļavu sīrupu, olīveļļu, olas. Sablenderējiet visu viendabīgā masā.
  3. Bļodā beriet miltus un cepamo pulveri. Samaisiet abas sastāvdaļas kopā.
  4. Sausajām sastāvdaļām pievienojiet klāt slapjās sastāvdaļas un visu kārtīgi samaisiet, lai izveidotos viendabīga mīkla.
  5. Pievienojiet klāt mīklai šokolādes gabaliņus.
  6. Cepiet pankūkas kā ierasti uzkarsētā pannā!

Lai gardi!

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais