Ideja brīvdienu brokastīm! Saldās spinātu pankūkas

© unsplash.com

Ieprieciniet sevi un savu mīļos ar gardām brīvdienu brokastīm - saldajām spinātu pankūkām!

Sastāvdaļas:

  • 1 gl. spinātu;
  • 1 gl. mandeļu vai kokosriekstu piena;
  • 2 tējk. vaniļas ekstrakta;
  • 1/2 tējk. piparmētru ekstrakta;
  • 1 ēdamk. medus vai kļavu sīrupa;
  • 3 ēdamk. olīveļļas;
  • 1 ola;
  • 1 1/2 gl. miltu;
  • 1 ēdamk. cepamā pulvera;
  • 1/3 gl. šokolādes gabaliņu;
  • sviests - pankūku cepšanai.


Pagatavošana:

  1. Lieciet blenderī spinātus, augu pienu, vaniļas ekstraktu, piparmētru ekstraktu. Sablenderējiet visu viendabīgā masā.
  2. Pievienojiet masai klāt medu vai kļavu sīrupu, olīveļļu, olas. Sablenderējiet visu viendabīgā masā.
  3. Bļodā beriet miltus un cepamo pulveri. Samaisiet abas sastāvdaļas kopā.
  4. Sausajām sastāvdaļām pievienojiet klāt slapjās sastāvdaļas un visu kārtīgi samaisiet, lai izveidotos viendabīga mīkla.
  5. Pievienojiet klāt mīklai šokolādes gabaliņus.
  6. Cepiet pankūkas kā ierasti uzkarsētā pannā!

Lai gardi!

Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.