Gardēžiem

27.jun 2024
Vasarā citrons ir TOP auglis, ko izvēlas, lai remdētu slāpes un lai piešķirtu dažādiem grila ēdieniem garšu, kas dod maltītēm pavisam citu noskaņu.
26.jun 2024
Agri vai vēlu, neatkarīgi no tā, cik prasmīgi un ambiciozi darbojaties virtuvē, kādreiz pietrūks laika vai naudas un galu galā pagatavosiet vakariņas no konserviem kā vienīgo resursu. Un tad patiešām var pateikt, kurš ir profesionālis un kurš nav, raksta professionalsecrets.com.
26.jun 2024
Apvienotās Karalistes ārsts Karans Rajans savā TikTok lapā dalījās ar vienkāršu triku, kas lielveikalu baltmaizi var pārvērst par barojošāku un veselīgāku alternatīvu, ziņo Tengri Life.
25.jun 2024
Arī pēc svētkiem pastāv iespējas, ka paliek pāri ēdiens, viens no tiem ir Jāņu siers. Virtuves huligāns Pipars secina, ja pēc svētkiem palicis pāri Jāņu siers, no tā var droši taisīt salātus, jo būšot garšīgi arī pēc tam.
25.jun 2024
Veselas zivis ir ekonomiski izdevīgākas nekā to porcijās sadalītās zivis un, ja tās atstāj neskartas, tās gatavošanas laikā saglabā vairāk mitruma un garšas. Veselas zivs pagatavošana neaizņem vairāk laika nekā filejas vai steiku pagatavošana, un tā var iegūt ievērojami vairāk gaļas.
24.jun 2024
Šajā atsvaidzinošajā sorbetā apvienojas skābie rabarberi, saldās meža zemenes un stiprais ingvers. Tas iegūst gludu konsistenci no nedaudz prosecco. Kā atsvaidzinošs deserts šis ir garšīgs un atspirdzinošs vasaras gardums, īpaši Līgo vakaram.
24.jun 2024
Remdēt un veldzēt slāpes ir svarīgi, īpaši dienu pēc kārtīgas līgošanas. Tam piekrīt arī virtuves huligāns Pipars, kurš ir pārliecināts, ka piparmētru limonāde būs tieši laikā.
23.jun 2024
Viens no veidiem, kā pagatavot, aromatizēt un arī palielināt olu glabāšanas laiku, ir to marinēšana. Marinētām olām ir aizraujoša garša — atkarībā no garšvielām — un tās var glabāties līdz 10 mēnešiem.
23.jun 2024
Līgo vakars nav iedomājams bez dziesmām, dejām, ugunskura, vainagiem, kā arī bez svētku mielasta.
22.jun 2024
Ja vēl nezini, ko sarūpēt uz Jāņu galdam visai saimei, tad ņem padomu no virtuves huligāna Roja Puķes, kurš iesaka šogad galdā likt siera pīrāgu.
21.jun 2024
Japānas pilsētas Mijamas bērnu klīnikas direktors Takafumi Kudo dalījās ar efektīvu paņēmienu svara zaudēšanai par 7-8 kilogramiem, ziņo Tengrinews.
20.jun 2024
Straujiem soļiem tuvojas tradīcijām bagātākie latviešu svētki - Jāņi, tāpēc sāksim gatavoties tiem kopā.
18.jun 2024
Tas ir mīts, ka Jāņu siera siešanai neder veikala piens. Pārliecinājāmies, ka der ļoti labi, pat gatavojot šo sieru pēc tradicionālas receptes.
17.jun 2024
“Lēmumi par pārtikas izvēli ikdienā ir balstīti uz dažādiem faktoriem, arī izmaksām. Daudzi cilvēki uzskata, ka veselīgi pārtikas produkti maksā vairāk nekā pārtikas produkti, kas satur mazāk svarīgas uzturvielas,” raksta extension.usu.edu.
16.jun 2024
Vienkāršs, atsvaidzinošs dzēriens, kas ir lieliski piemērots vasarīgai pasēdēšanai. Lai iegūtu īpašu garšu, nomainiet minerālūdeni pret šampanieti.
15.jun 2024
Neviens ēdiena šķīvis nesastāv tikai no vienas sastāvdaļas ar vienu atsevišķu garšas īpašību. Neaizmirstams ēdiens satur vairākas garšas un tekstūras, kas kopā veido veselumu.
14.jun 2024
“Mēs strādājam godīgi.” Trīs vārdi, kas raksturo uzņēmumu "Pica Lulū". Un tāda ir arī nākamā sarunas daļa – godīga, kas atklāj ne tikai uzņēmuma vērtību skalu, bet arī medaļas otro pusi.
14.jun 2024
Droši vien esi dzirdējis, ka, lai būtu vesels, ir jāievēro veselīgs dzīvesveids un tā ir pareiza izpratne par to, kā dzīvot, strādāt, ēst, atpūsties un satikties ar citiem. Aplūkosim izpratni par ēst. Aplūkosim uzturvielām bagātas maltītes, kas noderēs visai ģimenei.
13.jun 2024
Šie ir vieglie gurķu salāti ar sarkanajiem sīpoliem un vienkāršāko etiķa mērci. Šī ir viena no gardākajām gurķu salātu receptēm, inspiredtaste.net. Gurķu salātu recepte prasa tikai 6 sastāvdaļas. Tas ir tik vienkārši un garšo viegli un atsvaidzinoši. Pateicoties etiķa mērcei, šie salāti ir bez laktozes un bez majonēzes.
13.jun 2024
Laiks un pacietība ir jebkuras izcilas zupas vai sautējuma pamatā. Protams, spiediena katls, piemēram, var burvju veidā pagatavot jūsu zupu vai sasautēt dārzeņus un olbaltumvielas kā nekas cits, taču joprojām ir jāvelta laiks, lai to visu sasmalcinātu.
12.jun 2024
Cukuru pazīstam, kā pārtikas produktu, kas ir salda, balta un kristāliska viela, ko izmanto ikdienā kā saldinātāju. Cukuru galvenokārt ražo no cukurniedrēm un cukurbietēm.
12.jun 2024
Labākais laiks gaļas marinēšanai ir 1–2 stundas pirms cepšanas, pirms gatavošanas gaļu vajag turēt ārpus ledusskapja.