Receptes

24.jun
Remdēt un veldzēt slāpes ir svarīgi, īpaši dienu pēc kārtīgas līgošanas. Tam piekrīt arī virtuves huligāns Pipars, kurš ir pārliecināts, ka piparmētru limonāde būs tieši laikā.
23.jun
Līgo vakars nav iedomājams bez dziesmām, dejām, ugunskura, vainagiem, kā arī bez svētku mielasta.
20.jun
Līgo svētku galvenā sastāvdaļa ir ugunskurs, ap kuru dziedam dziesmas, ejam rotaļās un pavadām laiku ar mīļajiem. Nereti rodas arī vēlme ugunskurā pagatavot kādu gardu maltīti, bet svarīgi ir atcerēties, ka Līgo ugunskurs nav tas pats ugunskurs, uz kura varam gatavot. Lai sagatavotos svētku galda klāšanai pie dabas, “Maxima Latvija” kopā ar pieredzējušo ekspedīciju vadītāju Andžeju Reiteru ir sagatavojusi noderīgas receptes un padomus, kā droši sagatavot ugunskuru gatavošanai, lai maltīte izdotos kā iecerēta.
19.jun
Tūlīt sāksies cukīni trakums! Sākam gatavoties un apgūt jaunas receptes, jo  pavisam drīz tev dos cukīni vai tos pats dāvināsi draugiem, paziņām un ne tikai.
16.jun
Vienkāršs, atsvaidzinošs dzēriens, kas ir lieliski piemērots vasarīgai pasēdēšanai. Lai iegūtu īpašu garšu, nomainiet minerālūdeni pret šampanieti.
9.jun
Izmēģiniet šo garšīgo makaronu ēdienu, lai ātri un veselīgi pagatavotu pusdienas ar dārzeņiem. Ar zemu kaloriju daudzumu, ēdiens nodrošina šķiedrvielas, C vitamīnu un dzelzi.
26.mai
Pagatavojiet minestrone zupu ar lielu daudzumu dārzeņu un makaronu. Šīs vienkāršā, taču daudzpusīgā recepte ir lieliski piemērota vieglām pusdienām vai sātīgām vakariņām.
3.mai
Makaroni ir ne tikai maltīte, ko var ātri pagatavot, bet arī maltīte, kas var būt papildināta ar dārzeņiem, veselīgiem taukiem, olbaltumvielām un citām barojošām sastāvdaļām.
17.apr
Visvienkāršākā olu kulteņa pagatavošanas metode ir olas iesist bļodā, pievienot pienu vai ūdeni un sakult. To var cept iepriekš uzkarsētā izkausētā sviestā uz lēnas uguns, bieži maisot, līdz olas ir mīkstas un sarecējušas.
1.apr
Ir ārkārtīgi svarīgi nenogulēt īsto brīdi un nepārturēt olas - pats garšīgākais, kad olu dzeltenums ir vēl mīksts un garšīgi tek.
30.mar
Lai gluži bez svētkiem ar neiztrūkstošajām olu kaujām nepaliktu, atliek vien nedaudz pacensties un sarūpēt vismaz trīs dažādas un ļoti apetelīgas mērcītes.
29.mar
Sparģeļi ir zaļš dārzenis, kas ir viegli atpazīstams pēc tā garajiem, smailajiem šķēpiem, kurus parasti grilē, tvaicē vai grauzdē. Tas ir pazīstams kā pavasara dārzenis, bet pateicoties importam no Ķīnas, Peru un Vācijas, to var ēst visu gadu.
28.mar
"Veselības centru apvienības" uztura speciāliste Anita Baumane nosauc trīs idejas, ar ko kopā gardi notiesāt olas!
27.mar
Kale (jeb lapu) kāposti ir zaļš lapu dārzenis, kas ir bagāts ar uzturvielām: tas ir bagāts ar A, C un K vitamīniem, šķiedrvielām un antioksidantiem. Kāpēc šāda veida kāpostus ir tik svarīgi iekļaut uzturā?
13.mar
Sīpolu zupa, sīpolu kūka, sīpolu ievārījums, sīpolu pankūkas, sīpolu maize, sīpolu gredzeni.
12.mar
Aknas ir veselīgs produkts, kas satur lielu daudzumu olbaltumvielu un aminoskābju.
1.mar
Sīpolus kultivē jau tūkstošiem gadu, un tie bija viena no galvenajām ēdienu sastāvdaļām daudzās senajās kultūrās, tostarp Mezopotāmijā, Ēģiptē un Grieķijā.
27.jan
Ja tev tāpat kā man, šis janvāris ir laiks, kad sniegotos vakarus labprātāk gribas pavadīt mājas gaisotnē, ar gardu ēdienu un siltu džemperi, tad šīs receptes būs tieši tev.
24.dec 2023
Ziemassvētku galdam piestāv viegli reibinoši, gardi kokteiļi un sildoši, krēmīgi deserti, tāpēc veikalu tīkls AlkOutlet piedāvā divas receptes, ko izmēģināt šajos Ziemassvētkos, ja tos plānojat pavadīt pieaugušu svinētāju lokā!
20.dec 2023
Viņa ir piemērs tam, ka dzīve ir jāņem savās rokās, negaidot rītdienu. No aizraujoša darba Itālijā līdz atgriešanās pie savām saknēm Latvijā. No interjera un grafiskās dizaineres profesijas līdz konditorejai. Divas dažādas nozares, līdz kurām, lai sasniegtu, ir jānoiet tūkstošiem soļi.