Neapstrādāti pārtikas produkti bieži tiek reklamēti kā veselīgāka izvēle. Galu galā šie pārtikas produkti ir tieši no zemes, tāpēc tiem jābūt bagātiem ar ieguvumiem veselībai, vai ne? Tomēr, ne vienmēr. Lai gan daži jēli pārtikas produkti ir uzturvielu spēkstacijas, citi var nodarīt vairāk ļauna nekā laba, un no noteiktiem jēliem pārtikas produktiem vajadzētu pilnībā izvairīties.
No kādiem jēliem pārtikas produktiem vajadzētu izvairīties? Atbildes sniedz uztura ekspertiem: Beta Konlona, PhD, uzņēmuma From the Start Nutrition, LLC īpašniece un reģistrēta dietoloģe, nodrošina uztura terapijas un izglītības pakalpojumus visu vecumu cilvēkiem; Dr. Dženija Dinga ir dzīvesveida medicīnas ārste Kale Health Canada, kas specializējas personalizētā zarnu un vielmaiņas veselības atbalstā.
Kopā viņas ir identificējušas pārtikas produktus, ko nekad nevajadzētu ēst neapstrādātus, detalizēti aprakstot aizraujošos - un bieži vien satraucošos - iemeslus, kāpēc, vēsta thetakeout.com.