Recepte

19.aug 2021
Porcijā šāda deserta ir tikai 154 kalorijas un pieci grami ogļhidrātu, tāpēc tas piemērots arī tiem, kuri seko līdzi slaidajai līnijai.
15.aug 2021
Recepte ņemta no raksta "Horens: «Drusciņ badā galva strādā labāk» žurnālā "Vakara Ziņas".
14.aug 2021
Klasisks maltās gaļas, rīsu un maigas, sautētas paprikas apvienojums izdodas ļoti garšīgi.
14.aug 2021
Recepte ņemta no raksta "Horens: «Drusciņ badā galva strādā labāk» žurnālā "Vakara Ziņas".
10.aug 2021
Lai arī džems pagatavots no dārzeņiem, izdodas salds – gluži kā jebkurš ogu vai augļu ievārījums. Labi garšo ar pankūkām, biezpiena plācenīšiem un plātsmaizēm.
8.aug 2021
Līdz pat vēlam rudenim mežs ir pilns ar gardām veltēm, un skaistajos vakaros var nodoties eksperimentiem – meklējot jaunas garšas un veidus savvaļā augušo ogu un sēņu baudīšanai. Lieliski tās garšos pagatavotas uz dzīvas uguns, turklāt šāds vakariņu gatavošanas veids, ārā un iesaistot visu ģimeni, maltītei un vasarai kopumā piešķirs īpašu noskaņu. Šefpavārs Normunds Baranovskis un Rimi Bērniem eksperti Lība un Klāvs Smildziņi dalās idejās, kā meža veltes gardi pagatavot uz atklātas uguns.
6.aug 2021
Kad ārā ir saulains un burvīgs laiks, un rit straujš ikdienas ritms, nekas nevar būt labāks par sulīgu, ātri pagatavojamu un vieglu maltīti, kas piepildīs vēderus un vienlaikus atspirdzinās. Šefpavārs Raimonds Zommers šajā vasaras nedēļas nogalē aicina baudīt arbūzu citādāk – pavisam jaunā kombinācijā - kopā ar brinzas sieru, svaigu baziliku un balzametiķa krēmu.
4.aug 2021
Šī Gordona Ramzija recepte ir tik vienkārša, ka prasa pavisam maz pūļu. Praktiski neko nav jāgriež un jātīra. Laša steiki iznāk zeltaini brūni no ārpuses un sulīgi – vidū. Mērcei lieliski noder trekns un ne pārāk skābs krējums.
2.aug 2021
Šī zupa ir ne tikai garda, bet arī veselīga. Īsts dārzeņu smūtijs! Ir daudz šīs klasiskās receptes variantu. Var mainīt dārzeņu proporcijas, pat pievienot augļus un ogas, piemēram, persikus un zemenes. Ja nedaudz zupas paliek pāri, var to sasaldēt un izmantot mērču pagatavošanai.
1.aug 2021
„Lai rūpētos par sirds veselību visai ģimenei, mums katram ir svarīgi zināt, kā un kuri no ikdienā lietojamiem produktiem vislabvēlīgāk ietekmē sirds veselību,” saka farmaceits Vadims Brižaņs un kopā ar uztura speciālisti Lizeti Pugu noskaidro, kuri produkti mums ir īpaši ieteicami, rūpējoties par savas sirds veselību!
31.jūl 2021
Maigā meža ogu garša ideāli sader ar krējuma krēmu un drupano mīklu. Deserts izdodas ļoti gards, ja vēlies vari pievienot arī nedaudz kardamonu.
30.jūl 2021
Pagatavo pavisam, ko interesantu! Daudzviet ir nopērkamas burbuļtējas, taču to pavisam viegli var pagatavot arī mājas apstākļos. Izmēģini!
25.jūl 2021
Pagatavo veselīgu un gardu uzkodu piknika galdam. Šefpavārs Mārtiņš Sirmais dalās ar savu humosa pagatavošanas recepti!
24.jūl 2021
Tasīte kafijas no rīta, nākamā – pusdienas pārtraukumā, beidzamā – darbdienas noslēgumā. Karstā laikā īpaši piemēroti auksti kafijas dzērieni un pat deserti.
23.jūl 2021
Iedvesmojies no šefpavāra Mārtiņa Sirmā un savam piknika galdam pagatavo gardas un veselīgas mini tortiljas.
23.jūl 2021
Aprikožu laikā noteikti jāpalutina ģimene ar kādu desertu, kas gatavots no šiem saldajiem, aromātiskajiem augļiem.
21.jūl 2021
Aromātisks kvass, sīpoli un garšvielas padarīs gaļu ļoti garšīgu. Recepte paredzēta 1 kg cūkgaļas. Marinēšanas laiks – divas trīs stundas.
18.jūl 2021
Korejā populārais ielu ēdiens - Dalgona karamele - pēc būtības ir padomju laikos populārā cukurgailīša korejiešu versija.
17.jūl 2021
Šefpavārs Mārtiņš Sirmais iesaka izmēģināt gardu un veselīgu dzēriena recepti! Tā pagatavošana ir pavisam vienkārša.
17.jūl 2021
Tāpat kā gurķus arī tomātus var ātri iesālīt tā, lai būtu ēdami jau nākamajā dienā.