RECEPTE: Kapātas vistas gaļas kotletītes

© Pixabay

Kotletes izdodas ļoti sulīgas, aromātiskas un diētiskas, jo tiek gatavots bez eļļas.

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 1 paprika
  • 60 g cieta siera
  • ¹⁄₄ pušķītis zaļumu
  • 1 - 2 olas
  • 2 ēdamkarotes cietes
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

1․ Fileju un papriku sagriež mazos kubiņos.

2․ Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Zaļumus sakapā.

3․ Sagatavotajām sastāvdaļām pievieno olas, cieti, sāli un piparus. Rūpīgi samaisa.

4․ Liek malto gaļu ar karotes palīdzību uz sakarsētas pannas, kurai ir pretpiedeguma pārklājums.

5․ Gatavo uz mazas uguns zem vāka aptuveni 7 minūtes no katras puses.

Labu apetīti!

IESKATIES ARĪ KOTLEŠU PAVĀRGRĀMATĀ!

Virtuvē

Ja meklējat ātri pagatavojamu, veselīgu un sildošu zupu, kas ne tikai būs ļoti garšīga, bet arī sniegs enerģiju un sasildīs, tad šī burkānu un ingvera zupa būs īstā! Burkāni ir lielisks A vitamīna avots, bet ingvers palīdz uzlabot gremošanu un dod siltumu. Šī zupa ir ideāla ātrai pusdienu vai vakariņu sagatavošanai - to var pagatavot tikai 20 minūtēs! Ar recepti dalās “exmple.com”.

Svarīgākais