RECEPTE: Kapātas vistas gaļas kotletītes

© Pixabay

Kotletes izdodas ļoti sulīgas, aromātiskas un diētiskas, jo tiek gatavots bez eļļas.

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 1 paprika
  • 60 g cieta siera
  • ¹⁄₄ pušķītis zaļumu
  • 1 - 2 olas
  • 2 ēdamkarotes cietes
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

1․ Fileju un papriku sagriež mazos kubiņos.

2․ Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Zaļumus sakapā.

3․ Sagatavotajām sastāvdaļām pievieno olas, cieti, sāli un piparus. Rūpīgi samaisa.

4․ Liek malto gaļu ar karotes palīdzību uz sakarsētas pannas, kurai ir pretpiedeguma pārklājums.

5․ Gatavo uz mazas uguns zem vāka aptuveni 7 minūtes no katras puses.

Labu apetīti!

IESKATIES ARĪ KOTLEŠU PAVĀRGRĀMATĀ!

Virtuvē

Kad termometra stabiņš kāpj uz augšu, karsta kafija pēkšņi šķiet kā pārbaudījums. Par laimi, ir risinājums – aukstā kafija, kas uzmundrina, atsvaidzina un sniedz tieši to kofeīna devu, kas vajadzīga tveicīgā rītā vai pēcpusdienā. Un pats labākais? To pavisam viegli var pagatavot mājās, bez kafijas automātiem, blenderiem vai putotājiem. Lūk, trīs dažādas idejas - katra ar savu raksturu! - kopā ar “SimplyRecipes.com”.