RECEPTE: Kapātas vistas gaļas kotletītes

© Pixabay

Kotletes izdodas ļoti sulīgas, aromātiskas un diētiskas, jo tiek gatavots bez eļļas.

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 1 paprika
  • 60 g cieta siera
  • ¹⁄₄ pušķītis zaļumu
  • 1 - 2 olas
  • 2 ēdamkarotes cietes
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

1․ Fileju un papriku sagriež mazos kubiņos.

2․ Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Zaļumus sakapā.

3․ Sagatavotajām sastāvdaļām pievieno olas, cieti, sāli un piparus. Rūpīgi samaisa.

4․ Liek malto gaļu ar karotes palīdzību uz sakarsētas pannas, kurai ir pretpiedeguma pārklājums.

5․ Gatavo uz mazas uguns zem vāka aptuveni 7 minūtes no katras puses.

Labu apetīti!

IESKATIES ARĪ KOTLEŠU PAVĀRGRĀMATĀ!

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais