RECEPTE: Kapātas vistas gaļas kotletītes

© Pixabay

Kotletes izdodas ļoti sulīgas, aromātiskas un diētiskas, jo tiek gatavots bez eļļas.

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 1 paprika
  • 60 g cieta siera
  • ¹⁄₄ pušķītis zaļumu
  • 1 - 2 olas
  • 2 ēdamkarotes cietes
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

1․ Fileju un papriku sagriež mazos kubiņos.

2․ Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Zaļumus sakapā.

3․ Sagatavotajām sastāvdaļām pievieno olas, cieti, sāli un piparus. Rūpīgi samaisa.

4․ Liek malto gaļu ar karotes palīdzību uz sakarsētas pannas, kurai ir pretpiedeguma pārklājums.

5․ Gatavo uz mazas uguns zem vāka aptuveni 7 minūtes no katras puses.

Labu apetīti!

IESKATIES ARĪ KOTLEŠU PAVĀRGRĀMATĀ!

Virtuvē

Rabarberu sezona ir klāt, un kas gan var būt labāks veids, kā to izbaudīt, nekā pagatavot atsvaidzinošu rabarberu limonādi? Šis dzēriens apvieno rabarberu vieglo skābumu ar citrona svaigumu, radot ideālu veldzējumu siltām vasaras dienām. Ar recepti dalās "Allrecepes.com"