RECEPTE: Ātri marinēti sīpoli

© Pixabay

Lieliska pikanta uzkoda pie gaļas un papildinājums dažādiem salātiem.

Sastāvdaļas

  • 4 sīpoli
  • 5 melno piparu graudi
  • 50 g cukura
  • Pusēdamkarote sāls
  • 200 ml ūdens
  • 65 ml 9% etiķa

Pagatavošana

1․ Sīpolus sagriež gredzenos, pusgredzenos vai ceturtdaļgrezenos. Liek burkā vai bļodiņā kopā ar pipariem.

2․ Sāli un cukuru izšķīdina ūdenī. Uzvāra, pievieno etiķi un samaisa.

3․ Pārlej sīpolus ar verdošu marinādi un uzliek vāciņu.

4․ Atdzisušos sīpolus uzreiz pasniedz vai ieliek ledusskapī.

IZMĒĢINI ARĪ MARINĒTU ĶIPLOKU RECEPTES!

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais