RECEPTE: Ātri marinēti sīpoli

© Pixabay

Lieliska pikanta uzkoda pie gaļas un papildinājums dažādiem salātiem.

Sastāvdaļas

  • 4 sīpoli
  • 5 melno piparu graudi
  • 50 g cukura
  • Pusēdamkarote sāls
  • 200 ml ūdens
  • 65 ml 9% etiķa

Pagatavošana

1․ Sīpolus sagriež gredzenos, pusgredzenos vai ceturtdaļgrezenos. Liek burkā vai bļodiņā kopā ar pipariem.

2․ Sāli un cukuru izšķīdina ūdenī. Uzvāra, pievieno etiķi un samaisa.

3․ Pārlej sīpolus ar verdošu marinādi un uzliek vāciņu.

4․ Atdzisušos sīpolus uzreiz pasniedz vai ieliek ledusskapī.

IZMĒĢINI ARĪ MARINĒTU ĶIPLOKU RECEPTES!

Svarīgākais