RECEPTE: Ātri marinēti sīpoli

© Pixabay

Lieliska pikanta uzkoda pie gaļas un papildinājums dažādiem salātiem.

Sastāvdaļas

  • 4 sīpoli
  • 5 melno piparu graudi
  • 50 g cukura
  • Pusēdamkarote sāls
  • 200 ml ūdens
  • 65 ml 9% etiķa

Pagatavošana

1․ Sīpolus sagriež gredzenos, pusgredzenos vai ceturtdaļgrezenos. Liek burkā vai bļodiņā kopā ar pipariem.

2․ Sāli un cukuru izšķīdina ūdenī. Uzvāra, pievieno etiķi un samaisa.

3․ Pārlej sīpolus ar verdošu marinādi un uzliek vāciņu.

4․ Atdzisušos sīpolus uzreiz pasniedz vai ieliek ledusskapī.

IZMĒĢINI ARĪ MARINĒTU ĶIPLOKU RECEPTES!

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.

Svarīgākais