Ar siera krēmu bagātīgi pārklāti, gaisīgi biskvītiņi ar sezonas ogām – garšīgs un skaists deserts tiem, kuri iemīlējušies vasarā.
Pagatavošanas laiks: 1,5 stundas
1․ Olas sakuļ ar mikseri. Pakāpeniski pieber cukuru, pēc tam - miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri. Sakuļ mīklu viendabīgā konsistencē.
2․ Salej formiņās, piepildot divas trešdaļas apjoma. Liek cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 160 °C, un cep 35 minūtes.
Gatavību pārbauda ar zobu bakstāmo: tam jāiznāk no mīklas sausam. Ja augša kļuvusi brūna, bet biskvītiņi vēl nav gatavi, apsedz ar foliju.
3․ Sakuļ aukstu saldo krējumu ar pūdercukuru stingrās putās. Pievieno aukstu sieru un kuļ vēl 3 minūtes.
Svarīgi nepārcensties, lai krēms nepārvērstos sviestā.
4․ Kad biskvītiņi atdzisuši, pārgriež gareniski, dāsni pārziež ar krēmu un rotā ar ogām un piparmētrām.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS SIERA KŪKU RECEPTES!