Recepte

1.okt 2021
No visparastākajiem kausētajiem sieriņiem, zaļumiem un dārzeņiem var pagatavot gardu uzkodu.
29.sep 2021
Pīrādziņi ar apceptu gaileņu vai citu meža sēņu pildījumu izdodas gaisīgi un aromātiski.
27.sep 2021
Pagatavo slaveno desertu, kuru ikviens pazīst pēc vieglā medus aromāta. Savukārt rums un kafija to padarīs pavisam īpašu.
25.sep 2021
Šo franču ābolu pīrāgu dēvē par neredzamo, jo tajā praktiski nav mīklas. Tas drīzāk atgādina nevis mīklas izstrādājumu, bet maigu krēmu. Vēl tajā ir daudz plānu ābolu šķēlīšu. Ļoti maigs un viegls deserts!
24.sep 2021
Lieliska pikanta uzkoda pie gaļas un papildinājums dažādiem salātiem.
21.sep 2021
Pavārraidījuma "La Dolche Vita" vadītājas Roberto Meloni sociālajā vietnē Instagram dalījies ar neparastu tiramisu recepti. Izmēģini šo meistarstiķi ar piparkūkām, kafiju, Latvijas balzamu un biezpiena pastu ar banānu garšu.
17.sep 2021
Sulīgi biskvīti ar kanēļa un vaniļas aromātu, riekstiem un rozīnēm, biezs krēmsiera pildījums – ideāla kombinācija! Neticami maigs, gards un oriģināls deserts kļūs par ģimenes iecienītāko, bet draugi lūgs dalīties ar recepti.
16.sep 2021
Pagatavo mīkstus, maigus un smaržīgus ābolu cepumiņus, kas rudenī un ziemā atgādinās vasaru. Ja ģimenei garšo mājās cepti gardumi, noteikti gatavo uzreiz divas porcijas.
12.sep 2021
Jaunas garšas nianses klasiskajai vistas filejai franču gaumē piešķirs āboli. Gaļa, kas cepta kopā ar sīpoliem, āboliem un sieru iegūst neatkārtojamu aromātu, ko vēl pastiprina ķiploks un muskatrieksts.
11.sep 2021
Pikanta ogu un aromātiska sidra mērce vislabāk sader ar karstām siera uzkodām, sulīgām kotletēm un ceptu gaļu.
10.sep 2021
Ar siera krēmu bagātīgi pārklāti, gaisīgi biskvītiņi ar sezonas ogām – garšīgs un skaists deserts tiem, kuri iemīlējušies vasarā.
9.sep 2021
Ierasto lazanjas lokšņu vietā šajā ēdienā izmanto ceptas baklažānu plāksnītēs. Starp tām liek tomātu un gaļas mērci un rikotas sieru, bet virspusē kārdina mocarellas siera garoziņa.
8.sep 2021
Arī tomātus var marinēt. Turklāt, gatavojot pēc šīs receptes, var iztikt bez gatavā izstrādājuma sterilizēšanas. Pietiks, ja burkas būs ideāli tīras un sterilizētas.
7.sep 2021
Uztura speciālistes Jevgēnijas Jansones gardās kūkas recepte, kas garšos kā lieliem, tā maziem. 
6.sep 2021
Tomātu laiks rit pilnā sparā! Šobrīd, kad tomātu dārzā ir daudz, ir laiks padomāt par to uzglabāšanu ziemai. Daudzi tomātus marinē, liek želejā vai taisa dažādas mērces. Tomēr ir pavisam vienkāršs, ātrs un unikāls veids, kā tos uzglabāt ziemai! Sasaldē tos!
4.sep 2021
Uztura speciāliste Jevgēnija Jansone dalās ar gardu kūkas recepti. Izmēģini un iepriecini savus mīļos ar vegānisko bezē torti!
3.sep 2021
Pateicoties bietēm, salāti iegūst košu krāsu, bet ķiploki, mārrutka sakne un lauru lapa piešķir pikantu aromātu.
24.aug 2021
Tomātu pasta ir bieza, koncentrēta tomātu mērce, kuru vēlāk var pievienot dažādiem ēdieniem. To pagatavot ir pavisam viegli.
22.aug 2021
Kotletes izdodas ļoti sulīgas, aromātiskas un diētiskas, jo tiek gatavots bez eļļas.
20.aug 2021
Šādi marinēta paprika izdodas kraukšķīga, ar izteiktu garšaugu aromātu un nelielu asumiņu.