Saldie dārzeņi, krēmīgais avokado, pikantas siers un aromātiskie rieksti veido lieliski garšas kombināciju. Un visu papildina brīnumgarda medus un sinepju mērcīte.
1․ Sakarsē cepeškrāsni līdz. Bietes rūpīgi nomazgā, ietin katru folijā. Cep aptuveni 1 stundu vai līdz mīkstas.
2․ Bietes atdzesē un nomizo. Sagriež gabaliņos. Tāpat sagriež avokado mīkstumu.
3․ Liek traukā salātu lapas, bietes un avokado. Pievieno sadrupinātu sieru un riekstus.
4․ Ar slotiņu sakuļ eļļu, etiķi, medu, sinepes, sāli un piparus. Pārlej salātiem mērcīti, samaisa.
Labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS BIEŠU SALĀTU RECEPTES!