RECEPTE: tītara gaļas kotletes ar burkāniem un fetas sieru

© Pixabay

Kotletes izdodas sulīgas, maigas un mīkstas. Pasniedz ar iecienītajām piedevām vai mērci.

Sastāvdaļas

  • 700-800 g tītara maltās gaļas
  • 1 ola
  • 1 burkāns
  • Daži diļļu un pētersīļu zariņi
  • 50 g rīvmaizes
  • 100 g fetas siera
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

1․ Sajauc malto gaļu ar olu, rīvētiem burkāniem, sakapātiem zaļumiem un rīvmaizi.

2․ Pievieno gabaliņos salauzītu fetas sieru, sāli un piparus, samaisa vēlreiz.

3․ Veido nelielas kotletītes.

4․ Uz pannas sakarsē eļļu uz vidējas uguns. Liek tajā kotletes un aptuveni 4-5 minūtes cep zeltaini brūnas no katras puses. Apgriež otrādi un ar vāku gatavo vēl tikpat ilgi.

Labu apetīti!

VĒL DAUDZAS INTERESANTAS RECEPTES - KOTLEŠU PAVĀRGRĀMATĀ!

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais