Recepte

27.feb 2022
Zupa izdodas neparasta, bieza, samtaini maiga, ar piesātinātu garšu.
22.feb 2022
Fitnesa entuziaste un pavārgrāmatu "Zelta sastāvdaļa" autore Paula Freimane sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar savu veselīgo proteīna batoniņu recepti.
17.feb 2022
Šī biskvīta recepte nedaudz atšķiras no klasiskās ar to, ka biskvīts izdodas maigāks un sulīgāks.
11.feb 2022
Siera kūku iespējams pagatavot bez cepšanas, izmantojot savus iecienītākos cepumus. Šajā receptē izmantoti nesāļi krekeri. Laba doma ir izvēlēties krekerus ar sezama sēkliņām, kas garšu padarīs vēl interesantāku.
10.feb 2022
Slavenais šefpavārs Gordons Remzijs dalījies ar gardu mini Pavlovas recepti Valentīna dienai.
5.feb 2022
Katrā virtuvē ir savi likumi, un katrai mājsaimniecei savi kulinārijas triki. Atklāts, kas jāpievieno maltajai gaļai, lai kotletes būtu mīkstas un sulīgas un vienkārši izkustu mutē, raksta belnovosti.by.
22.jan 2022
Arī tik ikdienišķus produktus kā kartupeļus un olas var pasniegt mazliet radošākā veidā, lai arī mājās radītu sev restorāna cienīga izskata maltīti.
15.jan 2022
Brīvdienu rītiem piestāv īpašas brokastis. Pasniedz saviem mīļajiem ierastās brokastis pavisam neparastā veidā!
13.jan 2022
Pica daudziem ir vājība un gardums. Izmēģini tās pagatavošanu mājās, turklāt krūzē un mikroviļņu krāsnī.
11.jan 2022
Latviešu kulinārijas blogeris Pipars jeb Rojs Puķe savā Instagram profilā dalījies ar gardas un ļoti vienkāršas šokolādes kūkas recepti.
7.jan 2022
Šis ir deserts, pie kura iespējams tikt vien pāris minūšu laikā, turklāt sastāvdaļas ir viegli pieejams un bieži jau atrodas virtuvē. Izmēģini!
27.dec 2021
Maigs, samtains, samērā salds dzēriens. Var pievienot arī nedaudz vaniļas cukura.
24.dec 2021
Pārsteidz savu ģimeni ar neparastu desertu svētkos, kura pagatavošana prasīs vien piecas minūtes. Tas ir bez miltiem, bez kondensētā piena un bez želatīna.
23.dec 2021
Burvīgs ingvera, kanēļa, muskatrieksta, krustnagliņu un vaniļas aromāts dāvās ziemas svētku sajūtas.
22.dec 2021
Šādu medus nugu ar bagātīgu mandeļu daudzumu tradicionāli gatavo Spānijā un Itālijā Ziemassvētku sezonā.
14.dec 2021
Izmēģini pagatavot mājās iecienītu “ielas ēdienu” – čeburekus. Mīklu iespējams pagatavot divos veidos.
10.dec 2021
Lai pagatavotu karstvīnu pēc šīs receptes, to vispirms nostādina vēsumā kopā ar augļiem un garšvielām. Karsēts tas tiek tikai vēlāk, un ir vērts pagaidīt – dzēriens izdodas piesātināts, garšīgs, īsti piemērots svētkiem.
9.dec 2021
Gaļa izdodas zeltaini brūna ārpusē, sulīga iekšpusē, ar pikantu ķiploku un sinepju aromātu.
5.dec 2021
Gatavie augļi un pikantais kanēlis piešķir maigajam desertam apburošu aromātu. Var papildināt ar saldējumu un riekstiem vēl labākai garšai.
4.dec 2021
Mīkstas un smaržīgas kanēlmaizītes zviedru gaumē ar garšvielu aromātu un cukurotu virsu lieliski garšos kopā ar tēju vai kafiju.