RECEPTE. Biezpiena vafeles ar ogām vai augļiem

© Pixabay.com

Vafeles pēc šīs receptes izdodas mīkstas iekšpusē un kraukšķīgas ārpusē. Pievieno augļus, un brokastis gatavas!

Sastāvdaļas

300 g biezpiena

3 olas

100 ml piena

Sāls pēc garšas

120 g rīsu vai auzu miltu

1 tējkarote cepamā pulvera

Cukura aizstājējs pēc garšas

Pagatavošana

1․ Sakarsē vafeļu pannu. Biezpienu izberž caur sietu.

2․ Biezpienu rūpīgi samaisa ar olām, pienu un sāli.

Pēc vēlēšanās var pielikt cukura aizvietotāju.

3․ Pieber biezpiena masai miltus un cepamo pulveri, sakuļ ar slotiņu viendabīgā masā.

4․ Cep vafeles sakarsētā vafeļu pannā 5-7 minūtes zeltaini brūnas.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS VAFEĻU RECEPTES!

Virtuvē

Daudzi no mums sāk savu dienu ar ierasto kafijas tasi, tomēr pagatavošanas metode un arī kafijas pupiņu izvēle var būtiski ietekmēt kafijas garšu, dažkārt dodot nepatīkamu rūgtu pēcgaršu. Izdevums “Express” raksta, ka ir kāds vienkāršs veids, kā uzlabot kafijas garšu – un tam nav nepieciešams pievienot cukuru vai pienu.

Svarīgākais