RECEPTE. Biezpiena vafeles ar ogām vai augļiem

© Pixabay.com

Vafeles pēc šīs receptes izdodas mīkstas iekšpusē un kraukšķīgas ārpusē. Pievieno augļus, un brokastis gatavas!

Sastāvdaļas

300 g biezpiena

3 olas

100 ml piena

Sāls pēc garšas

120 g rīsu vai auzu miltu

1 tējkarote cepamā pulvera

Cukura aizstājējs pēc garšas

Pagatavošana

1․ Sakarsē vafeļu pannu. Biezpienu izberž caur sietu.

2․ Biezpienu rūpīgi samaisa ar olām, pienu un sāli.

Pēc vēlēšanās var pielikt cukura aizvietotāju.

3․ Pieber biezpiena masai miltus un cepamo pulveri, sakuļ ar slotiņu viendabīgā masā.

4․ Cep vafeles sakarsētā vafeļu pannā 5-7 minūtes zeltaini brūnas.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS VAFEĻU RECEPTES!

Virtuvē

Lai pagatavotu garšīgu kartupeļu biezeni, nepietiek tikai kartupeļus iemest ūdens katlā un uzvārīt. “Express.co.uk” pavāri apgalvo, ka tikai viena vienkārša trika ievērošana pirms dārzeņu pagatavošanas palīdzēs uzlabot ēdiena tekstūru, lai iegūtu īpaši gaisīgu un maigu kartupeļu biezeni.