RECEPTE. Biezpiena vafeles ar ogām vai augļiem

© Pixabay.com

Vafeles pēc šīs receptes izdodas mīkstas iekšpusē un kraukšķīgas ārpusē. Pievieno augļus, un brokastis gatavas!

Sastāvdaļas

300 g biezpiena

3 olas

100 ml piena

Sāls pēc garšas

120 g rīsu vai auzu miltu

1 tējkarote cepamā pulvera

Cukura aizstājējs pēc garšas

Pagatavošana

1․ Sakarsē vafeļu pannu. Biezpienu izberž caur sietu.

2․ Biezpienu rūpīgi samaisa ar olām, pienu un sāli.

Pēc vēlēšanās var pielikt cukura aizvietotāju.

3․ Pieber biezpiena masai miltus un cepamo pulveri, sakuļ ar slotiņu viendabīgā masā.

4․ Cep vafeles sakarsētā vafeļu pannā 5-7 minūtes zeltaini brūnas.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS VAFEĻU RECEPTES!

Virtuvē

Kad dārzā sāk birt pirmie āboli, bieži vien tie nav perfekti – mazliet apsisti, pārāk sīki vai ar bojājumiem. Taču tieši šādi āboli ir ideāli ievārījumam, īpaši, ja vēlies ko mazliet citādāku par klasisko saldo versiju! Rozmarīns piešķir ābolu ievārījumam pikantu, nedaudz sveķainu noti, kas lieliski sader gan ar sieru, gan ceptu gaļu, gan grauzdētu maizi. Ar recepti dalās “TheSpruceEats.com”.