Pagatavot garšīgu majonēzi mājās ir viegli, īpaši ar iegremdējamā blendera palīdzību. Mērce izdodas tikpat bieza un krēmīga kā veikalā nopērkamā.
1․ Visas sastāvdaļas liek augstā, šaurā traukā. Lieliski der iegremdējamā blendera oriģinālā glāze.
2․ Blenderi iegremdē līdz trauka apakšai. Dažas sekundes nekustina, līdz masa apakšā kļuvusi gaiša, krēmīga un bieza.
3․ Palielina ātrumu. Sāk lēnām un ne pārāk spēcīgi kustināt blenderi uz augšu un uz leju. Visai masai jākļūst viendabīgai.
Mājas majonēzi glabā slēgtā traukā ledusskapī ne ilgāk kā divas nedēļas.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS MĀJAS MĒRCĪŠU RECEPTES!