RECEPTE: Citronu glazūra kūkām un tortēm

© Pixabay

Atsvaidzinoša citronu glazūra, kas pagatavojama pāris minūtēs. Lieliski sader ar kēksiem, tortēm, kūkām un mafiniem.

Sastāvdaļas

  • 100 g pūdercukura
  • 2-3 ēdamkarotes citrona sulas

Pagatavošana

1․ Pievieno pūdercukuram pusi citrona sulas, rūpīgi izmaisa.

2․ Maisot ar putojamo slotiņu, pa pilītei pielej atlikušo citrona sulu. Glazūrai jākļūst viendabīgai un gludai.

IZMĒĢINI ARĪ BIEZPIENA KRĒMA RECEPTI!

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.