RECEPTE: Citronu glazūra kūkām un tortēm

© Pixabay

Atsvaidzinoša citronu glazūra, kas pagatavojama pāris minūtēs. Lieliski sader ar kēksiem, tortēm, kūkām un mafiniem.

Sastāvdaļas

  • 100 g pūdercukura
  • 2-3 ēdamkarotes citrona sulas

Pagatavošana

1․ Pievieno pūdercukuram pusi citrona sulas, rūpīgi izmaisa.

2․ Maisot ar putojamo slotiņu, pa pilītei pielej atlikušo citrona sulu. Glazūrai jākļūst viendabīgai un gludai.

IZMĒĢINI ARĪ BIEZPIENA KRĒMA RECEPTI!

Virtuvē

Noteikti katram tā ir gadījies, ka sākot gatavot ēst pamanām, ka pēkšņi trūkst kāda svarīga produkta. Izrādās, ka uzreiz nav jāskrien uz veikalu pakaļ trūkstošajam, dažiem no produktiem, piemēram, etiķim un rīvmaizei, var atrast alternatīvas, kuras, iespējams, jums jau ir mājās!