RECEPTE: Citronu glazūra kūkām un tortēm

© Pixabay

Atsvaidzinoša citronu glazūra, kas pagatavojama pāris minūtēs. Lieliski sader ar kēksiem, tortēm, kūkām un mafiniem.

Sastāvdaļas

  • 100 g pūdercukura
  • 2-3 ēdamkarotes citrona sulas

Pagatavošana

1․ Pievieno pūdercukuram pusi citrona sulas, rūpīgi izmaisa.

2․ Maisot ar putojamo slotiņu, pa pilītei pielej atlikušo citrona sulu. Glazūrai jākļūst viendabīgai un gludai.

IZMĒĢINI ARĪ BIEZPIENA KRĒMA RECEPTI!

Virtuvē

Parastais ledus kokteiļos atdzesē, taču tajā pašā laikā arī atšķaida garšu. Jogurta ledus kubiņi ir gudrs un vienkāršs risinājums, lai dzērieni un ēdieni būtu ne tikai vēsi, bet arī krēmīgi un bagātīgāki! Ar idejām dalās “thekitchn.com”.

Svarīgākais