RECEPTE: Citronu glazūra kūkām un tortēm

© Pixabay

Atsvaidzinoša citronu glazūra, kas pagatavojama pāris minūtēs. Lieliski sader ar kēksiem, tortēm, kūkām un mafiniem.

Sastāvdaļas

  • 100 g pūdercukura
  • 2-3 ēdamkarotes citrona sulas

Pagatavošana

1․ Pievieno pūdercukuram pusi citrona sulas, rūpīgi izmaisa.

2․ Maisot ar putojamo slotiņu, pa pilītei pielej atlikušo citrona sulu. Glazūrai jākļūst viendabīgai un gludai.

IZMĒĢINI ARĪ BIEZPIENA KRĒMA RECEPTI!

Virtuvē

Rudens ir īstais laiks, lai virtuvē radītu brīnumus no sezonas augļiem un dārzeņiem. Āboli, ķirbis un bumbieri ir labi pazīstami ikvienam, taču tie slēpj daudz vairāk iespēju nekā ierastie ievārījumi vai kompoti. Mazliet drosmes, un tradicionālā ievārījuma burka pārvēršas par kulināru piedzīvojumu – saldā un pikantā saspēle rada garšas, kas pārsteigs gan ģimeni, gan viesus. Ar receptēm dalās “Martha Stewart”.