RECEPTE: Gvakamole ar tomātiem un kukurūzu

© Pixabay.com

Pievieno maigajam avokado sulīgu tomātu, asu čili pipariņu, saldus kukurūzas graudus un pikantu kinzu. Šīs sastāvdaļas padarīs klasisko meksikāņu uzkodu vēl gardāku.

Sastāvdaļas

  • 1 liels tomāts
  • Puse sīpola
  • 1 mazs čili piparis
  • 4 - 5 zariņi kinzas
  • 3 avokado
  • 1 laims
  • Sāls pēc garšas
  • 150 - 200 g konservētas kukurūzas
  • 1 ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana

1․ Sīki sagriež tomātu, sīpolu, čili un kinzu. Tomātam labāk izņemt sēklas. No laima izspiež sulu.

2․ Avokado sagriež uz pusēm, izņem kauliņu, ar karoti izņem mīkstumu.

Saspaida ar dakšiņu kopā ar laima sulu un sāli.

3․ Pievieno visus dārzeņus un eļļu, rūpīgi samaisa.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES AR VESELĪGO AVOKADO!

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais