RECEPTE: Gvakamole ar tomātiem un kukurūzu

© Pixabay.com

Pievieno maigajam avokado sulīgu tomātu, asu čili pipariņu, saldus kukurūzas graudus un pikantu kinzu. Šīs sastāvdaļas padarīs klasisko meksikāņu uzkodu vēl gardāku.

Sastāvdaļas

  • 1 liels tomāts
  • Puse sīpola
  • 1 mazs čili piparis
  • 4 - 5 zariņi kinzas
  • 3 avokado
  • 1 laims
  • Sāls pēc garšas
  • 150 - 200 g konservētas kukurūzas
  • 1 ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana

1․ Sīki sagriež tomātu, sīpolu, čili un kinzu. Tomātam labāk izņemt sēklas. No laima izspiež sulu.

2․ Avokado sagriež uz pusēm, izņem kauliņu, ar karoti izņem mīkstumu.

Saspaida ar dakšiņu kopā ar laima sulu un sāli.

3․ Pievieno visus dārzeņus un eļļu, rūpīgi samaisa.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES AR VESELĪGO AVOKADO!

Virtuvē

Rudens ir īstais laiks, lai virtuvē radītu brīnumus no sezonas augļiem un dārzeņiem. Āboli, ķirbis un bumbieri ir labi pazīstami ikvienam, taču tie slēpj daudz vairāk iespēju nekā ierastie ievārījumi vai kompoti. Mazliet drosmes, un tradicionālā ievārījuma burka pārvēršas par kulināru piedzīvojumu – saldā un pikantā saspēle rada garšas, kas pārsteigs gan ģimeni, gan viesus. Ar receptēm dalās “Martha Stewart”.

Svarīgākais