RECEPTE: Gvakamole ar tomātiem un kukurūzu

© Pixabay.com

Pievieno maigajam avokado sulīgu tomātu, asu čili pipariņu, saldus kukurūzas graudus un pikantu kinzu. Šīs sastāvdaļas padarīs klasisko meksikāņu uzkodu vēl gardāku.

Sastāvdaļas

  • 1 liels tomāts
  • Puse sīpola
  • 1 mazs čili piparis
  • 4 - 5 zariņi kinzas
  • 3 avokado
  • 1 laims
  • Sāls pēc garšas
  • 150 - 200 g konservētas kukurūzas
  • 1 ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana

1․ Sīki sagriež tomātu, sīpolu, čili un kinzu. Tomātam labāk izņemt sēklas. No laima izspiež sulu.

2․ Avokado sagriež uz pusēm, izņem kauliņu, ar karoti izņem mīkstumu.

Saspaida ar dakšiņu kopā ar laima sulu un sāli.

3․ Pievieno visus dārzeņus un eļļu, rūpīgi samaisa.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES AR VESELĪGO AVOKADO!

Virtuvē

Saulgrieži ir gada īsākā nakts un viena no īpašākajām reizēm, kad daba ir savā pilnbriedā. Kamēr ugunskuri sprakšķ un dziesmas skan vēl ilgi pēc saulrieta, galdā tiek celti nevis grezni ēdieni, bet vienkāršas, sezonālas lietas, kas garšo pēc vasaras. Šajā rakstā piedāvājam idejas, kā klāt saulgriežu galdu tā, lai tas būtu gan gards, gan ar raksturu – sirsnīgs, dabisks un viegli pagatavojams, kopā ar “TheSpruceEats.com”.

Svarīgākais