RECEPTE: Gvakamole ar tomātiem un kukurūzu

© Pixabay.com

Pievieno maigajam avokado sulīgu tomātu, asu čili pipariņu, saldus kukurūzas graudus un pikantu kinzu. Šīs sastāvdaļas padarīs klasisko meksikāņu uzkodu vēl gardāku.

Sastāvdaļas

  • 1 liels tomāts
  • Puse sīpola
  • 1 mazs čili piparis
  • 4 - 5 zariņi kinzas
  • 3 avokado
  • 1 laims
  • Sāls pēc garšas
  • 150 - 200 g konservētas kukurūzas
  • 1 ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana

1․ Sīki sagriež tomātu, sīpolu, čili un kinzu. Tomātam labāk izņemt sēklas. No laima izspiež sulu.

2․ Avokado sagriež uz pusēm, izņem kauliņu, ar karoti izņem mīkstumu.

Saspaida ar dakšiņu kopā ar laima sulu un sāli.

3․ Pievieno visus dārzeņus un eļļu, rūpīgi samaisa.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES AR VESELĪGO AVOKADO!

Virtuvē

Gaisa cepeškrāsns jeb aerogrils ir ierīce, kas mūsdienās atrodama daudzās virtuvēs, un tās popularitāte tikai pieaug - pieejami daudz un dažādi modeļi, un tiek piedāvāti dažādi izmēri un krāsas, kā arī dažādas jaudas un funkcijas. Papildus tiek izdotas grāmatas ar receptēm, kas pielāgotas tieši gatavošanai gaisa friterī, un sociālajos tīklos izveidotas lielas domubiedru grupas, kurās gatavošanas entuziasti dalās ar saviem sasniegumiem un pieredzi šīs ierīces lietošanā. Bet vai esat pārliecināts, ka nepieļaujt kādu no šīm populārajām kļūdām? Raksta “limon.postimees.ee”.

Svarīgākais