RECEPTE: Kefīra mīklas biskvīts bez olām – maigs un sulīgs

© Pixabay.com

Šī biskvīta recepte nedaudz atšķiras no klasiskās ar to, ka biskvīts izdodas maigāks un sulīgāks.

Sastāvdaļas

  • 350 g kefīra
  • 130 ml augu eļļas
  • 170 g cukura
  • 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
  • 300 g miltu
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera

Pagatavošana

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °С. Apaļā formā (diamtrs 22 cm) ieklāj cepamo papīru.

Kefīru sajauc ar augu eļļu, cukuru un vaniļas ekstraktu.

Pie šķidrajām sastāvdaļām pieber miltus un cepamo pulveri, sakuļ ar slotiņu viendabīgā masā.

Lej mīklu formā. Cep 35 - 40 minūtes zeltaini brūnu.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS BISKVĪTA RECEPTES!

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais