Deserts ar kausētu tumšo šokolādi ir vēl garšīgāks. Gatavās kūciņas var papildināt ar putukrējumu un augļu gabaliņiem.
1․ Baltumus sakuļ ar mikseri zemā ātrumā mīkstās pikās (3-4 minūtes).
2․ Pakāpeniski pieber cukuru. Palielina miksera ātrumu un kuļ masu vēl 7-10 minūtes līdz tā kļūst spīdīga un stingra.
3․ Pielej citrona sulu un vaniļas ekstraktu, vēlreiz sakuļ.
4․ Šokolādi sīki sagriež un izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī.
5․ Nedaudz atdzesē un pielej baltumiem, atkal viegli samaisa un pārliek konditorejas maisiņā.
Nemaisa viendabīgā, masā atstāj šokolādes “svītras”, tā izskatīsies skaistāk.
6․ Pannu izklāj ar cepšanas papīru. Izspiež uz tā apaļus cepumiņus.
7․ Cep bezē līdz 100 °sakarsētā cepeškrāsnī 60-70 minūtes, kamēr sāk atdalīties no papīra.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS BEZĒ RECEPTES!