Bez miltiem un olām! Pankūkas tikai no trim sastāvdaļām

© pexels.com

Ar šo recepti iegūsiet sešas neliela izmēra pankūkas, taču visu sastāvdaļu daudzumu var dubultot, ja nepieciešams vairāk porciju.

Sastāvdaļas:

  • 1/2 krūzes velmētu auzu pārslu (45 g);
  • 1 vidēja izmēra banāns (90 g mizota banāna);
  • 1/2 ēdamkarotes piena pēc izvēles (52 g).

Pagatavošana:

Vispirms pannu ieziež ar sviestu vai jebkuru citu alternatīvu.

Visas trīs sastāvdaļas sajauc kopā, izmantojot rokas blenderi. Mīklu ielej ietaukotajā pannā.

Pacietīgi jāgaida līdz viena pankūkas puse ir pietiekami labi izcepusies, lai ar lāpstiņu to varētu apgriezt, neizjaucot pankūku. Kad to iespējams darīt, apgrieziet pankūku un gaidiet vēl minūti.

Kad pankūkas gatavas, tās var baudīt ar ogām vai augļiem, bet ja ir vēlme pēc kā saldāka, ar ievārījumu, sīrupu vai šokolādes krēmu.

pexels.com

Avots

Virtuvē

Rabarbers un panna cotta varētu šķist neparasta kombinācija, bet tie ir kā radīti viens otram. Maigā, krēmīgā panna cotta bāze ideāli kontrastē ar rabarberu skābenumu, radot desertu, kas ir gan izsmalcināts, gan atsvaidzinošs. Un, jā - to pagatavot ir vieglāk, nekā izklausās! Ar recepti dalās “The Guardian”.

Svarīgākais