Bez miltiem un olām! Pankūkas tikai no trim sastāvdaļām

© pexels.com

Ar šo recepti iegūsiet sešas neliela izmēra pankūkas, taču visu sastāvdaļu daudzumu var dubultot, ja nepieciešams vairāk porciju.

Sastāvdaļas:

  • 1/2 krūzes velmētu auzu pārslu (45 g);
  • 1 vidēja izmēra banāns (90 g mizota banāna);
  • 1/2 ēdamkarotes piena pēc izvēles (52 g).

Pagatavošana:

Vispirms pannu ieziež ar sviestu vai jebkuru citu alternatīvu.

Visas trīs sastāvdaļas sajauc kopā, izmantojot rokas blenderi. Mīklu ielej ietaukotajā pannā.

Pacietīgi jāgaida līdz viena pankūkas puse ir pietiekami labi izcepusies, lai ar lāpstiņu to varētu apgriezt, neizjaucot pankūku. Kad to iespējams darīt, apgrieziet pankūku un gaidiet vēl minūti.

Kad pankūkas gatavas, tās var baudīt ar ogām vai augļiem, bet ja ir vēlme pēc kā saldāka, ar ievārījumu, sīrupu vai šokolādes krēmu.

pexels.com

Avots

Virtuvē

Grieķu mērce, ko tradicionāli gatavo no jogurta, gurķa, ķiploka un piparmētras, ir lieliska kopā ar svaigiem dārzeņiem, maizi, čipsiem, krekeriem un citām uzkodām. Šī “BBC Good Food” recepte tiek slavēta kā "svaiga un vienkārša", un receptes autors Bārnijs Desmazērijs saka, ka to ir "lieliski pasniegt kopā ar grauzdētu pitas maizi vai lēni sutinātu jēra gaļu".

Svarīgākais