RECEPTE: Desu salāti ar divu veidu gurķiem un redīsiem

© Pixabay.com

Interesants garšu apvienojums – gaļa, siers, svaigi un marinēti gurķi.

Sastāvdaļas

  • 300 g vārītas desas
  • 100 g siera
  • 150 g marinēti gurķi
  • 150-200 g redīsu
  • 1 violetais sīpols
  • Daži zaļie lociņi
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 3-4 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

1․ Desu sagriež prāvos gabalos, sieru - salmiņos, gurķus un redīsus - aplīšos, sīpolu - gredzenos. Lociņus sakapā.

2․ Saliek visu bļodā. Pievieno sāli un piparus.

Pārlej ar olīveļļu un samaisa.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS SALĀTU RECEPTES!

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.