RECEPTE: Desu salāti ar divu veidu gurķiem un redīsiem

© Pixabay.com

Interesants garšu apvienojums – gaļa, siers, svaigi un marinēti gurķi.

Sastāvdaļas

  • 300 g vārītas desas
  • 100 g siera
  • 150 g marinēti gurķi
  • 150-200 g redīsu
  • 1 violetais sīpols
  • Daži zaļie lociņi
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 3-4 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

1․ Desu sagriež prāvos gabalos, sieru - salmiņos, gurķus un redīsus - aplīšos, sīpolu - gredzenos. Lociņus sakapā.

2․ Saliek visu bļodā. Pievieno sāli un piparus.

Pārlej ar olīveļļu un samaisa.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS SALĀTU RECEPTES!

Virtuvē

Rudens ir īstais laiks, lai virtuvē radītu brīnumus no sezonas augļiem un dārzeņiem. Āboli, ķirbis un bumbieri ir labi pazīstami ikvienam, taču tie slēpj daudz vairāk iespēju nekā ierastie ievārījumi vai kompoti. Mazliet drosmes, un tradicionālā ievārījuma burka pārvēršas par kulināru piedzīvojumu – saldā un pikantā saspēle rada garšas, kas pārsteigs gan ģimeni, gan viesus. Ar receptēm dalās “Martha Stewart”.

Svarīgākais