RECEPTE: Desu salāti ar divu veidu gurķiem un redīsiem

© Pixabay.com

Interesants garšu apvienojums – gaļa, siers, svaigi un marinēti gurķi.

Sastāvdaļas

  • 300 g vārītas desas
  • 100 g siera
  • 150 g marinēti gurķi
  • 150-200 g redīsu
  • 1 violetais sīpols
  • Daži zaļie lociņi
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 3-4 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

1․ Desu sagriež prāvos gabalos, sieru - salmiņos, gurķus un redīsus - aplīšos, sīpolu - gredzenos. Lociņus sakapā.

2․ Saliek visu bļodā. Pievieno sāli un piparus.

Pārlej ar olīveļļu un samaisa.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS SALĀTU RECEPTES!

Virtuvē

Lai pagatavotu garšīgu kartupeļu biezeni, nepietiek tikai kartupeļus iemest ūdens katlā un uzvārīt. “Express.co.uk” pavāri apgalvo, ka tikai viena vienkārša trika ievērošana pirms dārzeņu pagatavošanas palīdzēs uzlabot ēdiena tekstūru, lai iegūtu īpaši gaisīgu un maigu kartupeļu biezeni.

Svarīgākais