RECEPTE: Desu salāti ar divu veidu gurķiem un redīsiem

© Pixabay.com

Interesants garšu apvienojums – gaļa, siers, svaigi un marinēti gurķi.

Sastāvdaļas

  • 300 g vārītas desas
  • 100 g siera
  • 150 g marinēti gurķi
  • 150-200 g redīsu
  • 1 violetais sīpols
  • Daži zaļie lociņi
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 3-4 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

1․ Desu sagriež prāvos gabalos, sieru - salmiņos, gurķus un redīsus - aplīšos, sīpolu - gredzenos. Lociņus sakapā.

2․ Saliek visu bļodā. Pievieno sāli un piparus.

Pārlej ar olīveļļu un samaisa.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS SALĀTU RECEPTES!

Virtuvē

Populārā Londonas restorāna “Fallow” galvenais šefpavārs Džeks Krofts dalījās ar vienkāršu, taču ļoti gardu recepti divu sastāvdaļu mērcei, kas uzlabos jebkuru ēdienu. Izdevumam “Express” viņš skaidroja, cik viegli ir izveidot "ideālu zīdainu sviesta mērci", izmantojot tikai ūdeni un sviestu.

Svarīgākais