Zupa izdodas neparasta, bieza, samtaini maiga, ar piesātinātu garšu.
1․ Sīpolus sagriež mazos gabaliņos. Ķiplokus izspiež caur presi.
2․ Puķukāpostus un sīpolus liek katliņā. Pārlej ar buljonu vai ūdeni, pievieno buljona kubiņu, uzvāra un turpina vārīt 10-15 minūtes.
3․ Uz pannas izkausē sviestu. Apcep brokoļus 5-7 minūtes.
Pievieno ķiplokus un gatavo vēl minūti.
Ja izmanto saldētus brokoļus, tos vispirms atkausē.
4․ Cīsiņus sagriež aplīšos. Dažas minūtes apcep uz pannas ēdamkarotē eļļas.
5․ Pielej ziedkāpostiem saldo krējumu un gatavo dažas minūtes.
6․ Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Pieber zupai un samaisa, lai siers izkustu. Visu sasmalcina ar iegremdējamu blenderi, pievieno piparus.
7․ Liek katlā arī cīsiņus un brokoļus.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS ZUPAS RECEPTES!