RECEPTE. Olu salāti sviestmaizēm vai uzkodai

© Pixabay.com

Labi salāti nelielai uzkodai vai sviestmaizēm, lieliski garšo kā papildinājums pamatēdienam.

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 4-5 zaļie lociņi
  • 120 ml majonēzes
  • 1-2 tējkarotes galda sinepju
  • ¼ tējkarotes paprikas garšvielu
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

1․ Olas cieti novāra 10 minūtes. Atdzesē, noloba, sagriež nelielos gabaliņos. Lociņus sakapā.

2․ Liek olas un lociņus bļodā. Pievieno majonēzi, sinepes, papriku, sāli un piparus. Visu rūpīgi samaisa.

Labāk izvēlēties sinepes ar maigāku garšu.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS SALĀTU RECEPTES!

Virtuvē

Vasarā tomāti ir gandrīz ikdienas ēdienkartes sastāvdaļa - no salātiem līdz sviestmaizēm. Bet vai esi pamanījis, ka reizēm tie pēkšņi kļūst miltaini vai zaudē savu sulīgo garšu? Visticamāk, vaina ir to uzglabāšanā. Pareiza glabāšana var pagarināt tomātu dzīvi un saglabāt to aromātu līdz pēdējam kumosam, raksta “thekitchn.com.”

Svarīgākais