RECEPTE. Olu salāti sviestmaizēm vai uzkodai

© Pixabay.com

Labi salāti nelielai uzkodai vai sviestmaizēm, lieliski garšo kā papildinājums pamatēdienam.

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 4-5 zaļie lociņi
  • 120 ml majonēzes
  • 1-2 tējkarotes galda sinepju
  • ¼ tējkarotes paprikas garšvielu
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

1․ Olas cieti novāra 10 minūtes. Atdzesē, noloba, sagriež nelielos gabaliņos. Lociņus sakapā.

2․ Liek olas un lociņus bļodā. Pievieno majonēzi, sinepes, papriku, sāli un piparus. Visu rūpīgi samaisa.

Labāk izvēlēties sinepes ar maigāku garšu.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS SALĀTU RECEPTES!

Virtuvē

Gaidot ciemiņus, mēs vēlamies tos iepriecināt un pārsteigt ar dažādiem gardumiem. Nākamreiz pagatavojiet šo recepti - panētu sieru!

Svarīgākais