RECEPTE. Olu salāti sviestmaizēm vai uzkodai

© Pixabay.com

Labi salāti nelielai uzkodai vai sviestmaizēm, lieliski garšo kā papildinājums pamatēdienam.

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 4-5 zaļie lociņi
  • 120 ml majonēzes
  • 1-2 tējkarotes galda sinepju
  • ¼ tējkarotes paprikas garšvielu
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

1․ Olas cieti novāra 10 minūtes. Atdzesē, noloba, sagriež nelielos gabaliņos. Lociņus sakapā.

2․ Liek olas un lociņus bļodā. Pievieno majonēzi, sinepes, papriku, sāli un piparus. Visu rūpīgi samaisa.

Labāk izvēlēties sinepes ar maigāku garšu.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS SALĀTU RECEPTES!

Virtuvē

Saulgrieži ir gada īsākā nakts un viena no īpašākajām reizēm, kad daba ir savā pilnbriedā. Kamēr ugunskuri sprakšķ un dziesmas skan vēl ilgi pēc saulrieta, galdā tiek celti nevis grezni ēdieni, bet vienkāršas, sezonālas lietas, kas garšo pēc vasaras. Šajā rakstā piedāvājam idejas, kā klāt saulgriežu galdu tā, lai tas būtu gan gards, gan ar raksturu – sirsnīgs, dabisks un viegli pagatavojams, kopā ar “TheSpruceEats.com”.