RECEPTE. Olu salāti sviestmaizēm vai uzkodai

© Pixabay.com

Labi salāti nelielai uzkodai vai sviestmaizēm, lieliski garšo kā papildinājums pamatēdienam.

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 4-5 zaļie lociņi
  • 120 ml majonēzes
  • 1-2 tējkarotes galda sinepju
  • ¼ tējkarotes paprikas garšvielu
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

1․ Olas cieti novāra 10 minūtes. Atdzesē, noloba, sagriež nelielos gabaliņos. Lociņus sakapā.

2․ Liek olas un lociņus bļodā. Pievieno majonēzi, sinepes, papriku, sāli un piparus. Visu rūpīgi samaisa.

Labāk izvēlēties sinepes ar maigāku garšu.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS SALĀTU RECEPTES!

Virtuvē

Zupa gadsimtiem ilgi ir bijusi virtuves sastāvdaļa visā pasaulē, kas saistās ar siltumu un mājīgumu katrā bļodā. Neatkarīgi no tā, vai tā ir bagātīga, krēmīga biezzupa, sātīgs dārzeņu maisījums vai dzidrs, smaržīgs buljons, zupa ir atrodama katrā kultūrā un gadalaikā, pielāgojoties visām jūsu rīcībā esošajām sastāvdaļām. Kā šo ēdienu padarīt vēl labāku, raksta “realsimple”.

Svarīgākais