Pipars

17.aug
Virtuves huligāns Pipars sabiedrībā ir pazīstams ar savu eksperimentēšanas dabu. Viņš labprāt rada receptes, kas liek pārsteigumā brīnīties.
11.aug
Pipars stāsta, ka šis hačapuri vai siera pīrāgs ir drīzāk līdzīgs tiem tradicionālajiem hačapuri, ko cep apaļus un ar Adigejas sieru.
10.aug
Virtuves huligāns Pipars aicina, ja tavā dārzā neaug kabači un ome nedzīvo laukos, tad tirgū ir iespējams nopirkt kabačus, un vēlams pat vairāk.
9.aug
Virtuves huligāns Pipars kopā ar garšu pazinēju Elmāru Tanni aicina baudīt Rīgas svētkus kopā ar viņiem. Jau pavisam drīz, 17. augustā, Rātslaukumā būs iespēja satikt abus pavārus un nogaršot ko patiesi gardu.
4.aug
Pipars stāsta, ka šie salāti ir no viņa pirmās recepšu grāmatas “Piparēdiens”.
3.aug
Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka čatnijs ir ēdiens, kas ir garšīgs tikai atdzesēts un kādu laiciņu pastāvējis.
28.jūl
Pipars nāk klajā ar mūsdienu riekstiņu versiju. “Gadījās man riekstiņu formiņas. Un tad man gadījās recepte no oriģinālās riekstiņu pannas, no seniem padomju laikiem.
27.jūl
Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka šādu zupu vēl nebija ēdis. “Esmu pārliecināts, ka arī tev tas būs atklājums. Ļoti netradicionāla, interesanta aukstās zupas versija.  Es pat teiktu īsta latviešu aukstā zupa.”
21.jūl
Pipars ir pārliecināts, ka ir īstais laiks doties iepirkties uz tirgu, jo tur ir tik daudz jauno dārzeņu un zaļumu. Viss ir tik skaisti zaļš un vasarīgs! Gribās ēst veselīgāk un vieglāk. 
20.jūl
Virtuves huligāns Pipars piekrīt, ka laiks mūsdienās ir dārgs, tāpēc piedāvā recepti, kur 20 minūšu laikā ir iespēja pagatavot garšīgu maltīti visai ģimenei. Pārliecinies pats!
14.jūl
Svētdienai piestāv gardas un mazliet neierastākas garšas no virtuves huligāna Pipara, kurš uztic savu recepti Dzīvesstils lasītājiem.
13.jūl
Pipars stāsta, ka tad, kad viņš dodas iepirkties uz tirgu, vienmēr iegādājas dārzeņus.  “Es nopērku jaunus dārzeņus un tad par veco pirkumu piemirstās. Vai arī biju kaut ko plānojis pagatavot, bet plāni mainās un dārzeņi paliek grozā skumt.”
7.jūl
Pipars ir pārliecināts, ka vasarai piestāv un pienākas īpašs deserts vai uzkoda. Abos variantos, tas ir kaut kas fantastiski garšīgs.
6.jūl
Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka sviestmaižu uzkodu kūka būs pasakaini garšīga un vienkārša uzkoda.
6.jūl
Turpinot aukstās zupas tautas degustāciju, virtuves huligāns Rojs Puķe jeb Pipars un digitālā satura veidotājs Armands Jaunzems apciemoja Valsts sociālās aprūpes centra “Rīga” filiāles  “Teika” un “Jugla”.
1.jūl
Nav noslēpums, ka jūnijā sociālajos tīklos bija manāmas visai karstas un spraigas diskusijas starp latviešiem un lietuviešiem. Iemels - aukstā zupa. Kam šis ēdiens pieder, kurš tad radīja recepti, kā arī, kuram galu galā šī zupa sanāk garšīgāka. Katrs, protams, aizstāvēja savu zemi un pārliecību.
29.jun
Rīdzinieki un pilsētas viesi sestdien Rīgā, Esplanādē, labprāt izmanto iespēju degustēt auksto zupu, novēroja aģentūra LETA.
29.jun
Ar prieku paziņojam, ka turpmāk ar garšīgām un sulīgi kraukšķīgām receptēm dalīsies virtuves huligāns Rojs Puķe, vairāk pazīstams kā Pipars.
27.jun
Reaģējot uz Latvijas un Lietuvas aukstās zupas izcelsmes kariņu – kulinārijas blogeris Rojs Puķe jeb Pipars kopā ar digitālā satura veidotājiem Armandu Jaunzemu un Jāni Krīvēnu jeb Krivenchy šo sestdien, 29. jūnijā, plkst. 15.30 Esplanādē (pie Raiņa pieminekļa) aicina iedzīvotājus uz Latvijas aukstās zupas tautas degustāciju. Pasākuma mērķis ir panākt abu valstu kulinārijas cepiena mierizlīgumu, demonstrējot, ka aukstā zupa pieder cilvēkiem, un tā vienlīdz labi garšo kā Lietuvā, tā arī Latvijā.
13.apr
Labdarības biedrība “Pipars” sadarbībā ar Imantas tirgu un Grilētāju brālību, 1.jūnijā organizē Labdarības tirgus dienu, kas pēc būs jau otrais šāda veida pasākums.