Ābolu saldmaizītes no Pipara vecmāmiņas pūra

© Foto: publicitātes

Virtuves huligāns Pipars recepti atradis vecmāmiņas recepšu kladē.

“Ābolus, protams, var aizvietot ar citiem augļiem un ogām - visu, kas ir saldēts vai no tirgus sortimenta. Klāt pasniedz šokolādes mērci. Vai arī uzputotu saldo krējumu.”

SASTĀVDAĻAS:

8 tostermaizes šķēles

2 nelieli āboli

2 olas

1/2 citrons

vaniļas cukurs

pūdercukurs

kanēlis

eļļa

Foto: Pexels.com

PAGATAVOŠANA:

1.Ābolus nomizo, izgriež serdi un sagriež mazākos kubiņos. Pārliek bļodiņā, pievieno vaniļas cukuru, pūdercukuru pēc garšas, kanēli un samaisa. Piespiež arī citrona sulu.

2.Atsevišķi lēzēnā bļodā uzputo olas.

3.Maizes šķēlēm nogriež garoziņas. Maizi pārliek uz darba virsmas un ar mīklas rulli izrullē, cik plānu vien iespējams. Gar vienu malu saliek ābolus un satin. Uzreiz apvārta olā un liek uzkarsētā pannā cepties. Cep diezgan ātri, lai nepaspēj piedegt.

4.Pasniedz pārkaisot ar pūderucukuru un kanēli.

Lai labi garšo!

Vairāk receptes meklē, šeit

Dzīvesstils

«Kad, studējot uzņēmējdarbību, sapratu, ka daudz vairāk varētu sasniegt mūzikā, šī sajūta man nāca kā atvieglojums –, ka esmu atradis savu aicinājumu un ieguvis brīvību. Brīvību sapņot,» saka operdziedātājs Edgars Ošleja. Viņš kļuvis par Raimonda Paula jauno favorītu.