Ar ēdienu blogeri Piparu (Roju Puķi) tiekos kafejnīcā, un pēc mūsu sarunas kāda netālu sēdošā sieviete apjautājas, ar kādu labdarību jaunietis nodarbojas. Viņa neticīgi skatās, kad saku, ka puisim ir tikai 15 gadu. Jā, viņš savu blogu sāka rakstīt deviņu gadu vecumā, un šogad klajā nāks Pipara recepšu grāmata.
Ēdienu blogeris Pipars piedāvā recepti mutē kūstošām siermaizītēm, kas garšos kā maziem, tā lieliem. Pieaugušajiem patiks maizīšu ātrais pagatavošanas laiks un veids, kā nemanāmi maizītē paslēpušies spināti, kurus ir tik būtiski iekļaut pašu mazāko ēdienkartē.
Ēdienu blogeris Pipars ir sagatavojis pavisam vienkāršu, bet ļoti garšīgu recepti brokastīm. Šī recepte ies pie sirds tiem, kas iecienījuši tradicionālās angļu brokastis – siltas, sātīgas un barojošas.
Latvijas blogeris Pipars atklājis pavisam neparastu desertu, kurš pārsteigs ne vienu vien. Izrādās, ka no Kolas dzēriena iespējams pagatavot auksto zupu, turklāt viss process prasīs vien dažas minūtes (ja neskaita zupas uzglabāšanu ledusskapī).
Pašmāju ēdienu blogeris Pipars demonstrē, kā ātri un bez liekas piepūles pagatavot iecienīto uzkodu- vistas nagetus. Šoreiz recepte vistas nagetiem "bez nosaukuma".
Edijs Pipars facebook domubiedru grupā „Palīdzēsim viens otram” 23.oktobra vakarā publicēja lūgumu palīdzēt kādai sirmgalvei. Stundas laikā bija atsaukušies vairāki izpalīdzīgi cilvēki.