"Pipars" atklāj, kā ātri un vienkārši pagatavot vistas nagetus

© Publicitātes foto

Pašmāju ēdienu blogeris Pipars demonstrē, kā ātri un bez liekas piepūles pagatavot iecienīto uzkodu- vistas nagetus. Šoreiz recepte vistas nagetiem "bez nosaukuma".

Nepieciešams:

  • 500 grami mazās vistas filejas

Marinādei:

  • 180 grami čipši vai bumbas
  • 100mililitri YAKITORI mērce Kikkoman

Mērcei:

  • 3 ēdamkarotes krējuma
  • 3 ēdamkarotes YAKITORI mērces
Yakitori mērci ielej bļodā. Čipsus pārliek ziplock maisiņā, izlaiž gaisu, aiztaisa maisiņu ciet un čipsus sasmalcina. Vistas filejas iemērc vispirms mērcē, tad sasmalcinātos čipsos. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 30-40 minūtes vai uz grila līdz gatavībai, aptuveni 30 minūtes.

Mērcei krējumu sajauc ar Yakitori mērci. Nagetus pasniedz ar mērci.

LV Blogeri

Arbūzs ir viens no vasaras top augļiem. Tas ir salds un sulīgs, tieši tāds, kāds karstajās vasaras dienās palīdz atveldzēties! Apkopojām piecus interesantus faktus par arbūziem, kurus, iespējams, tu nezināji!