Ēdienu blogeris Pipars piedāvā recepti mutē kūstošām siermaizītēm, kas garšos kā maziem, tā lieliem. Pieaugušajiem patiks maizīšu ātrais pagatavošanas laiks un veids, kā nemanāmi maizītē paslēpušies spināti, kurus ir tik būtiski iekļaut pašu mazāko ēdienkartē.
Pannā izkausē sviestu un apcep tajā sasmalcinātus ķiplokus. Tikko ķiploki sāk smaržot, pievieno tiem spinātus. Cep 3 min, līdz spināti ir mīksti un kļuvuši tumši.
Tad pievieno sieru un maisa, līdz siers ir izkusis. Kamēr masa ir staipīga, to uzsmērē uz četrām maizes šķēlēm.
Apsedz ar pārējām četrām maizēs šķēlēm. Pēc tam maizītes apcep no abām pusēm un uzreiz pasniedz.